Ada Kenal Kawan atau Keluarga yang ada masalah penghantaran kepada pelanggan?
.
Arrgghhhhh.......!!! bila bisnes makin bagus, masalah lain pulak timbul. Order pulak makin berlambak, staff dah la takde ni, msg customer bertubi-tubi, bila masanya nak buat kerja lain kalau asyik keluar masuk rumah buat COD ni....
.
Masalah betollah!!! Kereta suami guna, dah la customer punya order tak hantar lagi. customer ni pulak cerewet.. nak on time plak tu.. stress la macam ni..!!!!
.

Salah satu contoh perkhidmatan runner yang sangat popular di media sosial masakini:


SupeRunner Mobile Apps akan di bina sekiranya ada permintaan, di mana ia:
.
1. Merupakan mobile apps untuk pengguna android & iphone
2. Memudahkan anda membuat tempahan runner pada bila bila masa di mana jua anda berada.
3.Boleh menerima tempahan awal dan segera.
4.Dapat memilih runner lelaki atau perempuan.
5. Mendapatkan harga sewaktu tempahan.
6. Melakukan pembayaran melalui kad kredit & pindahan bank.
Ingin Diskaun sebanyak 10% untuk 30 pengguna terawal "supeRunner Mobile Apps?"
.
Jika Ya, sila:
1. Komen "Saya Mahu" &
2. Lengkapkan Kaji Selidik di bawah.
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

3. Berikan email anda dalam survey ini (untuk pastikan anda dapat promosi terkini).
sehingga 11.59 malam ini sahaja.

Salah satu contoh perkhidmatan runner yang sangat popular di media sosial masakini:






Ada Kenal Kawan atau Keluarga yang ada masalah penghantaran kepada pelanggan?
.
Arrgghhhhh.......!!! bila bisnes makin bagus, masalah lain pulak timbul. Order pulak makin berlambak, staff dah la takde ni, msg customer bertubi-tubi, bila masanya nak buat kerja lain kalau asyik keluar masuk rumah buat COD ni....
.
Masalah betollah!!! Kereta suami guna, dah la customer punya order tak hantar lagi. customer ni pulak cerewet.. nak on time plak tu.. stress la macam ni..!!!!
.

Salah satu contoh perkhidmatan runner yang sangat popular di media sosial masakini:


SupeRunner Mobile Apps akan di bina sekiranya ada permintaan, di mana ia:
.
1. Merupakan mobile apps untuk pengguna android & iphone
2. Memudahkan anda membuat tempahan runner pada bila bila masa di mana jua anda berada.
3.Boleh menerima tempahan awal dan segera.
4.Dapat memilih runner lelaki atau perempuan.
5. Mendapatkan harga sewaktu tempahan.
6. Melakukan pembayaran melalui kad kredit & pindahan bank.
Ingin Diskaun sebanyak 10% untuk 30 pengguna terawal "supeRunner Mobile Apps?"
.
Jika Ya, sila:
1. Komen "Saya Mahu" &
2. Lengkapkan Kaji Selidik di bawah.
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

3. Berikan email anda dalam survey ini (untuk pastikan anda dapat promosi terkini).
sehingga 11.59 malam ini sahaja.

Salah satu contoh perkhidmatan runner yang sangat popular di media sosial masakini:






WOWww.... Serum LOMA terbukti mampu melebatkan bulu mata, melebatkan rambut, melebatkan janggut, melebatkan bulu kening dengan mudah dan cepat!

Cara - cara untuk melebatkan bulu mata, melebatkan rambut, melebatkan janggut, melebatkan bulu kening dengan mudah! Haaa...macam pelikkan? rupanya ada cara untuk melebatkan bulu mata semua ni?...ye kini rahsia sudah terbongkar! sesiapa sahaja boleh memiliki bulu mata yang panjang dan melentik macam Che Ta tu kan... 

Pasti ramai diluar sana yang teringin untuk mendapatkan bulu mata yang lebat lagi menawan kan macam artis Rozeta Che Wan tu kan...haa walaupun dia pakai bulu mata palsu...haha

Tapi sekarang ni dah ada produk yang memang boleh memanjangkan bulu mata tau...memang sangat sesuai untuk semua jenis bulu...haaa...tet..tet..ni bukan lucah tau...!

Serum Loma ni memang terbaik dan sangat mudah digunakan. Lepas ni dah tak payah nak pakai bulu mata aka eyelashes tu lagi...sekarang ni dah boleh melaram bulu mata yang ori lagi.... gituuu

Cara - cara melebatkan bulu mata, melebatkan rambut, melebatkan janggut, melebatkan bulu kening dengan mudah!

Sekarang ni sesiapa pun boleh cuba untuk dapatkan bulu mata panjang melentik macam Che Ta tu kan... so tak payah lah sibuk - sibuk nak beli eyelashes atau bulu mata palsu tu...

Kalau kaum lelaki berhajat nak panjang kan janggut dan bauk ala - ala wak Doyok..memang sangat lah saya rekomenkan dengan LOMA ni..gerenti anda puas hati !

Anda ada masalah botak kepala? Apa kata cuba LOMA yang super duper power dan menjadi antara produk yang sangat laris di pasaran ni..

Loma hair serum diperbuat daripada Oxygen,honey,almond dan herba-herba dari arab tau..100% semulajadi dan halal memang sangat bagus untuk melebatkan dan menguatkan bulu mata dalam masa 2-3 minggu.

Khasiat lainnya melebatkan, melentikkan dan memberikan sinar pada bulu mata Produk yang dibawa khas dari saudi arabia dan digunakan berkurun abad lamanya.Gunakan tanpa was- was . 


Cara penggunaan(bulu mata):
  1. Gunakan pada bulu mata atas dan bawah semasa bulu mata dalam keadaan kering . 
  2. Titiskan serum atas brush / pada jari dan sapukan dari akar hingga hujung bulu mata . 
  3. Gunakan 1-2 kali sehari selama 14 hari utk hasil yang memuaskan.
  4. Untuk hasil maksimum habiskan serum dalam masa sebulan.
  5. Hadkan penggunaan maskara semasa penggunaan serum untuk menggalakkan pertumbuhan bulu mata.
  6. Jika ingin menggunakan maskara, biarkan serum kering terlebih dahulu sebelum oleskan maskara .


Cara penggunaan (Misai/ jambang) : 
  1. 2-3 kali seminggu 
  2. Oleskan keakar rambut

Cara penggunaan (Rambut yang botak ) :
  1. Sila sapukan keseluruh rambut dan kulit kepala sebelum tidur
  2.  2-3 kali seminggu 





Serum LOMA terbukti mampu melebatkan bulu mata, melebatkan rambut, melebatkan janggut, melebatkan bulu kening dengan mudah dan cepat!

Sekali lagi, whatssap/sms `LOMA` ke no di bawah untuk penjimatan yang lebih! Belikan khas untuk orang yang tersayang , pasti sidia jatuh hati...


Harga : RM60 sm/ Rm70 ss

Harga Promosi + Pos : RM50 sm/ RM60 ss

Whatssap/Sms `Loma` : 017-7697364 

Waktu Penghantaran: Bayar hari ini , pos esok (1~3 hari)
Luar dari Malaysia (Sila Whatssap saya untuk kadar pos) 







Harga : RM60 sm/ Rm70 ss

Harga Promosi + Pos : RM50 sm/ RM60 ss

Whatssap/Sms `Loma` : 017-7697364 

Waktu Penghantaran: Bayar hari ini , pos esok (1~3 hari)
Luar dari Malaysia (Sila Whatssap saya untuk kadar pos) 

"DULU MACAM2 DAH SKINCARE YANG SARAH PAKAI, INGATKAN DAPAT CANTIK MACAM ORANG KOREA, TAPI KULIT JADI GATAL DAN MENGGERUTU. KINI SARAH DAH JUMPA DERMAGS, SKINCARE 100% SEMULAJADI DAN SELAMAT BERKESAN DALAM 10 HARI - HASIL KAJIAN DARI UTM DAN UNIVERSITY OF SEOUL KOREA... "

.



“Masa balik kampung nak raya hari tu, mak ayah nyaris tak kenal anak sendiri. Mak kata ‘lawa nyer anak mak, dah lar seharian travel balik kampung, puasa pulak tu, tapi muka masih berseri seri lagi!’ I senyum jer. 

..

Sebelum ni bila balik kampung muka berje ragat, kusam, gelap dan penuh parut je rawat. Memang tak pergi beraya lar sangat sebab husband nak bawak pegi rumah kawan-kawan pun rasa malu. Duduk jer lar kat dapur tu basuh pinggan. Orang datang rumah mak ayah pun balik terus, jangan nak bersembang dengan kita, salam pun tak hingin!

.

Tahun ni dah bersusun rumah nak pegi beraya. Masing-masing nak ajak teman dorang pegi beraya sama-sama. Kakak dah booking ajak gi rumah adik beradik dan sepupu, husband dah ingatkan nak beraya rumah kawan2 , mak pulak dah pesan awal2 wajib teman dia beraya ke rumah makcik2. I jadi rebutan raya tahun ni tau… Nampaknyer, adik ipar terpaksa take over kontrak basuh pinggan kat dapur. Thanks sis kenalkan SERUM DERMAGS dan BB CUSHION DERMAGS kat I,. Kalau seharian beraya pun confirm maintain glowing! :D 

-ALIA, 38 tahun-
.
.

Feel Free to LIKE @ Share:
https://www.facebook.com/DermagsSkincareMalaysia/
.

Nak order :

lawati http://bit.ly/2aG70hi

lawati http://bit.ly/2aG70hi

lawati http://bit.ly/2aG70hi

.

 LIHAT BYK LG TESTIMONI PENGGUNA DerMAGs Skin Solution


.

INFO PENTING DIBAWAH - JANGAN BELI, JANGAN WASSAP KALAU TAK BACA HABIS. 

.

.

.

.

KENAPA DERMAGS?

.

Jika anda hargai wajah anda, maka jangan ambil sebarang risiko dengan produk skincare yang anda tidak tahu asal usulnya. 

.

Sebelum mencuba mana mana produk skincare, lebih baik anda siasat produk tersebut terlebih dahulu. Sekarang ini terlalu banyak produk skincare didalam pasaran yang menjanjikan keajaiban dalam sekelip mata. Sapu sapu aje terus cantik sekelip mata. 

.

Bahaya tu.

.

Ia tak sepatutnya begitu. Kulit kita dan badan kita perlukan masa untuk merawat diri. 
.
Pernah dengar cerita muka rosak binasa angkara kosmetik? Tentulah pernah. Beratus ribu dan kena. Ada yang sehingga terpaksa melakukan pembedahan plastik. Setakat mana anda yakin yang kosmetik yang anda gunakan sekarang untuk mencantikkan wajah anda itu betul-betul selamat untuk wajah anda? 
.
Kosmetik yang branded pun belum tentu lagi tidak dicampur kimia. Inikan pulak kosmetik buatan sendiri yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan didalam media sosial. Setiap hari keluar satu brand baru. Lepas 2-3 bulan brand tu hilang bersama dengan pelanggan-pelanggan yang kecewa apabila wajah mereka tidak lagi seperti dahulu. 
.
Harapkan nak cantik, tengok tengok jadi makin teruk. Lebih teruk lagi ada yang terpaksa sengsara seumur hidup kerana kena kanser kulit. 
.
Ini semua boleh di elakkan. Sis semua tak perlu ambil risiko untuk kelihatan cantik dan kekal cantik
.
Kita bernasib baik kerana kita jumpa satu produk skincare yang kita jelas asal usul dia. Produk skincare yang di pasarkan sendiri oleh individu yang menciptanya, dan membuat ujikaji bertahun-tahun untuk mendapatkan yang terbaik. 
.
Bermula dari kutip sendiri buah manggis dan kopek kulit sampailah ekstrak sendiri bahan aktif dalam kulit manggis tu, semua dia buat. Kita tahu dan jelas dalam setiap peringkat produk ni dibuat. Kita tak bersandar semata-mata kepada cakap cakap orang aje. 
.
Berapa kerat sangat aje orang yang boleh kita percaya zaman sekarang ni? Kita perlu lebih berhati-hati.
.
Jangan semata-mata percaya pada testimoni yang diorang bagi. Sapa2 pun boleh create testimoni. Kalau produk pun dah tipu,, bawa masuk bahan kimia dari Indonesia dan Thailand, adakah anda agak yang testimoninya juga 100% betul? 
.
mungkin ye, mungkin tidak.
.
Dr Mariani menjelajah ke serata dunia dan berjumpa dengan ratusan pakar kulit dan skincare sebelum produk ni jadi kenyataan.
.






Beribu ribu jam kajian dijalankan di beratus makmal skincare dan kosmetik di seluruh dunia untuk hasilkan dermags. Dari makmal Bioproduct UTM di Malaysia sehingga ke makmal Universiti Dongguk di korea di bawah seliaan professor Park Chang Cheo - Director of Korean International Cosmetic Research Institute kepada Lab In-Cosmetics, Porte de Versailles, Paris, France dan berpuluh negara dan konvensyen skincare sedunia - semata mata untuk menghasilkan produk yang ditawarkan kepada sis semua.
.
DERMAGS BUKAN SEKADAR SKINCARE BIASA.
.
jangan sekali kali bandingkan DERMAGS dengan produk OEM yang melambak kat pasaran diluar tu.
.
Ini bukan produk murahan, INI PRODUK PREMIUM - berkemungkinan yang PALING BAIK DIDUNIA. Semua ini untuk pastikan sis semua dapat cantik tanpa sebarang risiko. 
.
Harga pula hanya pada kadar tak sampai separuh dari produk kosmetik premium yang menghiasi dada dada butik ekslusif di New York dan Paris.
.
Inilah penyelesaiannya untuk menjadi cantik sampai bila bila dengan selamat dan berkesan. 
.
Satu hari nanti kita semua akan semakin berusia
Satu hari nanti kita akan berusia 60 tahun 
Keremajaan ini akan kita tinggalkan
.
TAPI KECANTIKAN BOLEH KITA KEKALKAN...
.
ramai aje yang cantik sampai ke tua.
.
.
cantiklah dari muda sehingga ke hujung nyawa
sihatlah dari sekarang sampai bila bila
bila jadi nenek pun , biarlah lagi glowing dari cucu sendiri
.
satu hari orang akan berkata.. 
.
" kau tengok .... cantiknya makcik tu.. bayangkanlah masa muda muda dulu dia cantik macamana"
.
.
.
Satu soalan sis....
.
BERAPA SIS SANGGUP LABURKAN SUPAYA KATA KATA ITU DITUTURKAN APABILA SIS BERUMUR 60 NANTI?
.
mmmmmmm ......... untuk kekal cantik dan glowing dan berseri dan menyejuk mata suami dan mempunyai kulit yang menjadi impian semua perempuan atas muka bumi ini....
.
Pelaburan sebanyak RM4.10 sehari ok tak sis? 
.
.
Kami bagi MONEY BACK GUARANTEE. 
Kalau x puashati, 
atau kalau xde perubahan,
atau pasal apa apa pun..
.
KAMI BAGI BALIK DUIT SIS 100%
.:)
.
KaMI BERANI GERENTI produk ni. 

.
.
sis tengok sendiri lah kenapa kami konfiden sangat....
.
.
DERMAGS adalah
.
.
Pemenang Anugerah Emas Seoul International Invention Fair 2013
Pemenang Anugerah Emas ITEX 2013
Pemenang Anugerah Emas INATEX 2012
Pemenang Anugerah Perak Bio Innovation Award 2013

.
Kosmetik ekslusif yang berharga ribuan ringgit pun tidak memenangi anugerah sebegini. 
.
Bukan setakat anugerah sahaja yang telah dimenangi oleh Dermags ini sis. 
.
Kerajaan Malaysia sendiri menganugerahkan kepada Dr Mariani beberapa geran supaya penyelidikan dapat dijalankan dengan lebih teliti dan hebat. Supaya DERMAGS ni betul betul bagus.
.
Geran no PY/2014/04304 “Prototype Development of Intensive Brightening Serum Containing Alpha-MAGs for Cosmeceutical Application”
.
Geran no PY/2013/00298 Isolation and Characterization of Alpha Mangosteen from Mangosteen Pericarp Using Super Critical Carbon Dioxide”
.
Geran No PY/2013/01053The Role of Alpha Mangostin on Cellular and intracellular level of melonin bio-synthesis and tyrosinase activity of B16F1 melanoma cells
.
Geran No PY/2013/01586 – Optimization and Characterization of Alpha Mangostin Loaded Niosome for Cosmeceutical Application
.
Banyak mana skincare yang sis dah jumpa yang begini teliti penyelidikannya semata mata untuk jadikan sis cantik? Usaha yang di laburkan untuk DERMAGS ini melampaui usaha mana-mana bahan kosmetik yang sekadar lahir dari brand OEM ataupun makmal makmal belakang rumah. 
.
SERIUS!!
.
.
.

.
Dermags adalah merupakan projek PhD oleh pengasasnya iaitu Dr Mariani Abd Hamid dimana beliau telah menerima biasiswa penuh dari 2 universiti iaitu Universiti Teknologi Malaysia dan University of Seoul.
.

Beliau membangunkan rangkaian skincare ini dengan menggunakan ekstrak kulit manggis. Tiada langsung bahan-bahan yang meragukan dari apa-apa sumber pun. 
.
Selama 4 tahun beliau di bimbing oleh Mahaguru kosmetik Korea, PROFESSOR PARK CHANG CHEO - Director of Korean International Cosmetic Research Institute. .Beliaulah yang merupakan pakar kosmetik terulung di Korea yang terlibat secara langsung dalam mewujudkab jenama jenama kosmetik gergasi dari korea. Seluruh dunia mengiktiraf beliau sebagai genius skincare dan cosmetic sehinggakan beliau sentiasa diminta hadir ke pelbagai konvensyen kosmetik seluruh dunia untuk member ucaptama.
.
Jenama kosmetik kebanggan Korea yang diiktiraf sebagai terbaik di dunia seperti IOPE, LANEIGE, AMORE PACIFIC, HANSKIN, TONY MOLY dan banyak lagi adalah merupakan antara produk yang lahir dari tangan beliau.
.

Kalau nak cantik macam KOREA, inilah caranya
.
Kini lahir dan wujud DERMAGS - berdiri megah setanding dengan jenama gergasi dunia. Satu produk penjagaan kulit yang diselia sendiri oleh beliau untuk anak didik beliau selama 4 tahun terus menerus – satu persatu dibina dan di tambah baik. Ribuan jam kajian dijalankan untuk menghasilkan Dermags.
.
》》DERMAGs SKINCARE《《
.
"Satu-satunya produk kecantikan yang menggunakan teknologi nano berasaskan Alpha-MAGs di Malaysia"
.

Natural-based Product
Produk Kecantikan Premium
R&D Product (in-vitro study dan Lab Test)
Produk kajian penyelidik dari UTM yg dijalankan di Universiti Dongguk, Korea
Teknologi nanoepsulation berasaskan kulit manggis (Alpha-MAGsniosome)
Produk Buatan Muslim
Dihasilkan dari kilang bertaraf GMP
Berkelulusan KKM dari BPFK (National Pharmaceutical Control Bureau Malaysia)
SELAMAT digunakan
Tiada bahan kimia memudaratkan kulit wajah
Membantu menyelesaikan kebanyakan masalah kulit wajah anda!
.

Complete Set termasuk cleanser, toner, serum, Refining cream dan BB cushion

Trial Set termasuk Cleanser, Toner, Refining Cream dan Serum

Nak tahu apa DerMAGs Skincare boleh BANTU SELESAIKAN MASALAH KULIT WAJAH ANDA?. Jom baca sini:
.
Mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
Merawat masalah parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, dll
 Mengatasi kulit kering dan kusam
 Menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit lebih halus dan lembut
 Membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori
Mengecilkan liang pori
Mengimbangi lebihan minyak
Menganjalkan dan mengurangkan kedutan pada kulit wajah
Melindungi kulit wajah daripada UVA/UVB yang merbahaya
 Membantu mencegah penuaan pramatang
 Menjadikan kulit segar, lebih sihat, dan bersinar serta kekal awet muda
.
DerMAGs Skincare mengandungi 4 item:
Intensive Brightening Cleanser
Intensive Brightening Skin Softener
Intensive Brightening Serum
Intensive Refining Cream
.
Dan Produk kosmetik pertamanya
DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++
.
Sis semua akan rasai perubahan seawal 10 hari!
.
STOK TAK BANYAK TAU... jangan macam2 sangat. 
nanti habis,  :)
.
.
.

.
Pengasas DerMags : Dr. Mariani

P/P/S: alhamdulillah ... Dr Mariani sudah berada di peringkat akhir untuk menerima GERAN MTDC bernilai RM1 juta untuk membina kilang GMP sendiri. Kerajaan sendiri pun konfiden sungguh sungguh dengan DERMAGS. Takkan sisi nak fikir banyak kali juga

.

P/P/P/S : oh ye, kalau sempit duit sebab dah belanja raya.... kami boleh terima payment kad kredit insyaallah. . Dapat gaji nanti boleh la bayar penuh, ataupun sebahagian kat bank. Jangan lupa bayar sudahlah. Jangan risau, skincare ni tahan 3 bulan. 

.

RM4.10 aje pun sehari.


Feel Free to LIKE @ Share:

https://www.facebook.com/DermagsSkincareMalaysia/

017-7697364