"DULU MACAM2 DAH SKINCARE YANG SARAH PAKAI, INGATKAN DAPAT CANTIK MACAM ORANG KOREA, TAPI KULIT JADI GATAL DAN MENGGERUTU. KINI SARAH DAH JUMPA DERMAGS, SKINCARE 100% SEMULAJADI DAN SELAMAT BERKESAN DALAM 10 HARI - HASIL KAJIAN DARI UTM DAN UNIVERSITY OF SEOUL KOREA... "

.



“Masa balik kampung nak raya hari tu, mak ayah nyaris tak kenal anak sendiri. Mak kata ‘lawa nyer anak mak, dah lar seharian travel balik kampung, puasa pulak tu, tapi muka masih berseri seri lagi!’ I senyum jer. 

..

Sebelum ni bila balik kampung muka berje ragat, kusam, gelap dan penuh parut je rawat. Memang tak pergi beraya lar sangat sebab husband nak bawak pegi rumah kawan-kawan pun rasa malu. Duduk jer lar kat dapur tu basuh pinggan. Orang datang rumah mak ayah pun balik terus, jangan nak bersembang dengan kita, salam pun tak hingin!

.

Tahun ni dah bersusun rumah nak pegi beraya. Masing-masing nak ajak teman dorang pegi beraya sama-sama. Kakak dah booking ajak gi rumah adik beradik dan sepupu, husband dah ingatkan nak beraya rumah kawan2 , mak pulak dah pesan awal2 wajib teman dia beraya ke rumah makcik2. I jadi rebutan raya tahun ni tau… Nampaknyer, adik ipar terpaksa take over kontrak basuh pinggan kat dapur. Thanks sis kenalkan SERUM DERMAGS dan BB CUSHION DERMAGS kat I,. Kalau seharian beraya pun confirm maintain glowing! :D 
-ALIA, 38 tahun-
.
.

Feel Free to LIKE @ Share:
https://www.facebook.com/DermagsSkincareMalaysia/
.

Nak order :

lawati http://bit.ly/2aG70hi

lawati http://bit.ly/2aG70hi

lawati http://bit.ly/2aG70hi

.

 LIHAT BYK LG TESTIMONI PENGGUNA DerMAGs Skin Solution

.

INFO PENTING DIBAWAH - JANGAN BELI, JANGAN WASSAP KALAU TAK BACA HABIS. 

.

.

.

.

KENAPA DERMAGS?

.

Jika anda hargai wajah anda, maka jangan ambil sebarang risiko dengan produk skincare yang anda tidak tahu asal usulnya. 

.

Sebelum mencuba mana mana produk skincare, lebih baik anda siasat produk tersebut terlebih dahulu. Sekarang ini terlalu banyak produk skincare didalam pasaran yang menjanjikan keajaiban dalam sekelip mata. Sapu sapu aje terus cantik sekelip mata. 

.

Bahaya tu.

.
Ia tak sepatutnya begitu. Kulit kita dan badan kita perlukan masa untuk merawat diri. 
.
Pernah dengar cerita muka rosak binasa angkara kosmetik? Tentulah pernah. Beratus ribu dan kena. Ada yang sehingga terpaksa melakukan pembedahan plastik. Setakat mana anda yakin yang kosmetik yang anda gunakan sekarang untuk mencantikkan wajah anda itu betul-betul selamat untuk wajah anda? 
.
Kosmetik yang branded pun belum tentu lagi tidak dicampur kimia. Inikan pulak kosmetik buatan sendiri yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan didalam media sosial. Setiap hari keluar satu brand baru. Lepas 2-3 bulan brand tu hilang bersama dengan pelanggan-pelanggan yang kecewa apabila wajah mereka tidak lagi seperti dahulu. 
.
Harapkan nak cantik, tengok tengok jadi makin teruk. Lebih teruk lagi ada yang terpaksa sengsara seumur hidup kerana kena kanser kulit. 
.
Ini semua boleh di elakkan. Sis semua tak perlu ambil risiko untuk kelihatan cantik dan kekal cantik
.
Kita bernasib baik kerana kita jumpa satu produk skincare yang kita jelas asal usul dia. Produk skincare yang di pasarkan sendiri oleh individu yang menciptanya, dan membuat ujikaji bertahun-tahun untuk mendapatkan yang terbaik. 
.
Bermula dari kutip sendiri buah manggis dan kopek kulit sampailah ekstrak sendiri bahan aktif dalam kulit manggis tu, semua dia buat. Kita tahu dan jelas dalam setiap peringkat produk ni dibuat. Kita tak bersandar semata-mata kepada cakap cakap orang aje. 
.
Berapa kerat sangat aje orang yang boleh kita percaya zaman sekarang ni? Kita perlu lebih berhati-hati.
.
Jangan semata-mata percaya pada testimoni yang diorang bagi. Sapa2 pun boleh create testimoni. Kalau produk pun dah tipu,, bawa masuk bahan kimia dari Indonesia dan Thailand, adakah anda agak yang testimoninya juga 100% betul? 
.
mungkin ye, mungkin tidak.
.
Dr Mariani menjelajah ke serata dunia dan berjumpa dengan ratusan pakar kulit dan skincare sebelum produk ni jadi kenyataan.
.






Beribu ribu jam kajian dijalankan di beratus makmal skincare dan kosmetik di seluruh dunia untuk hasilkan dermags. Dari makmal Bioproduct UTM di Malaysia sehingga ke makmal Universiti Dongguk di korea di bawah seliaan professor Park Chang Cheo - Director of Korean International Cosmetic Research Institute kepada Lab In-Cosmetics, Porte de Versailles, Paris, France dan berpuluh negara dan konvensyen skincare sedunia - semata mata untuk menghasilkan produk yang ditawarkan kepada sis semua.
.
DERMAGS BUKAN SEKADAR SKINCARE BIASA.
.
jangan sekali kali bandingkan DERMAGS dengan produk OEM yang melambak kat pasaran diluar tu.
.
Ini bukan produk murahan, INI PRODUK PREMIUM - berkemungkinan yang PALING BAIK DIDUNIA. Semua ini untuk pastikan sis semua dapat cantik tanpa sebarang risiko. 
.
Harga pula hanya pada kadar tak sampai separuh dari produk kosmetik premium yang menghiasi dada dada butik ekslusif di New York dan Paris.
.
Inilah penyelesaiannya untuk menjadi cantik sampai bila bila dengan selamat dan berkesan. 
.
Satu hari nanti kita semua akan semakin berusia
Satu hari nanti kita akan berusia 60 tahun 
Keremajaan ini akan kita tinggalkan
.
TAPI KECANTIKAN BOLEH KITA KEKALKAN...
.
ramai aje yang cantik sampai ke tua.
.
.
cantiklah dari muda sehingga ke hujung nyawa
sihatlah dari sekarang sampai bila bila
bila jadi nenek pun , biarlah lagi glowing dari cucu sendiri
.
satu hari orang akan berkata.. 
.
" kau tengok .... cantiknya makcik tu.. bayangkanlah masa muda muda dulu dia cantik macamana"
.
.
.
Satu soalan sis....
.
BERAPA SIS SANGGUP LABURKAN SUPAYA KATA KATA ITU DITUTURKAN APABILA SIS BERUMUR 60 NANTI?
.
mmmmmmm ......... untuk kekal cantik dan glowing dan berseri dan menyejuk mata suami dan mempunyai kulit yang menjadi impian semua perempuan atas muka bumi ini....
.
Pelaburan sebanyak RM4.10 sehari ok tak sis? 
.
.
Kami bagi MONEY BACK GUARANTEE. 
Kalau x puashati, 
atau kalau xde perubahan,
atau pasal apa apa pun..
.
KAMI BAGI BALIK DUIT SIS 100%
.:)
.
KaMI BERANI GERENTI produk ni. 

.
.
sis tengok sendiri lah kenapa kami konfiden sangat....
.
.
DERMAGS adalah
.
.
Pemenang Anugerah Emas Seoul International Invention Fair 2013
Pemenang Anugerah Emas ITEX 2013
Pemenang Anugerah Emas INATEX 2012
Pemenang Anugerah Perak Bio Innovation Award 2013

.
Kosmetik ekslusif yang berharga ribuan ringgit pun tidak memenangi anugerah sebegini. 
.
Bukan setakat anugerah sahaja yang telah dimenangi oleh Dermags ini sis. 
.
Kerajaan Malaysia sendiri menganugerahkan kepada Dr Mariani beberapa geran supaya penyelidikan dapat dijalankan dengan lebih teliti dan hebat. Supaya DERMAGS ni betul betul bagus.
.
Geran no PY/2014/04304 “Prototype Development of Intensive Brightening Serum Containing Alpha-MAGs for Cosmeceutical Application”
.
Geran no PY/2013/00298 Isolation and Characterization of Alpha Mangosteen from Mangosteen Pericarp Using Super Critical Carbon Dioxide”
.
Geran No PY/2013/01053The Role of Alpha Mangostin on Cellular and intracellular level of melonin bio-synthesis and tyrosinase activity of B16F1 melanoma cells
.
Geran No PY/2013/01586 – Optimization and Characterization of Alpha Mangostin Loaded Niosome for Cosmeceutical Application
.
Banyak mana skincare yang sis dah jumpa yang begini teliti penyelidikannya semata mata untuk jadikan sis cantik? Usaha yang di laburkan untuk DERMAGS ini melampaui usaha mana-mana bahan kosmetik yang sekadar lahir dari brand OEM ataupun makmal makmal belakang rumah. 
.
SERIUS!!
.
.
.
.
Dermags adalah merupakan projek PhD oleh pengasasnya iaitu Dr Mariani Abd Hamid dimana beliau telah menerima biasiswa penuh dari 2 universiti iaitu Universiti Teknologi Malaysia dan University of Seoul.
.

Beliau membangunkan rangkaian skincare ini dengan menggunakan ekstrak kulit manggis. Tiada langsung bahan-bahan yang meragukan dari apa-apa sumber pun. 
.
Selama 4 tahun beliau di bimbing oleh Mahaguru kosmetik Korea, PROFESSOR PARK CHANG CHEO - Director of Korean International Cosmetic Research Institute. .Beliaulah yang merupakan pakar kosmetik terulung di Korea yang terlibat secara langsung dalam mewujudkab jenama jenama kosmetik gergasi dari korea. Seluruh dunia mengiktiraf beliau sebagai genius skincare dan cosmetic sehinggakan beliau sentiasa diminta hadir ke pelbagai konvensyen kosmetik seluruh dunia untuk member ucaptama.
.
Jenama kosmetik kebanggan Korea yang diiktiraf sebagai terbaik di dunia seperti IOPE, LANEIGE, AMORE PACIFIC, HANSKIN, TONY MOLY dan banyak lagi adalah merupakan antara produk yang lahir dari tangan beliau.
.

Kalau nak cantik macam KOREA, inilah caranya
.
Kini lahir dan wujud DERMAGS - berdiri megah setanding dengan jenama gergasi dunia. Satu produk penjagaan kulit yang diselia sendiri oleh beliau untuk anak didik beliau selama 4 tahun terus menerus – satu persatu dibina dan di tambah baik. Ribuan jam kajian dijalankan untuk menghasilkan Dermags.
.
》》DERMAGs SKINCARE《《
.
"Satu-satunya produk kecantikan yang menggunakan teknologi nano berasaskan Alpha-MAGs di Malaysia"
.

Natural-based Product
Produk Kecantikan Premium
R&D Product (in-vitro study dan Lab Test)
Produk kajian penyelidik dari UTM yg dijalankan di Universiti Dongguk, Korea
Teknologi nanoepsulation berasaskan kulit manggis (Alpha-MAGsniosome)
Produk Buatan Muslim
Dihasilkan dari kilang bertaraf GMP
Berkelulusan KKM dari BPFK (National Pharmaceutical Control Bureau Malaysia)
SELAMAT digunakan
Tiada bahan kimia memudaratkan kulit wajah
Membantu menyelesaikan kebanyakan masalah kulit wajah anda!
.
Nak tahu apa DerMAGs Skincare boleh BANTU SELESAIKAN MASALAH KULIT WAJAH ANDA?. Jom baca sini:
.
Mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
Merawat masalah parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, dll
 Mengatasi kulit kering dan kusam
 Menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit lebih halus dan lembut
 Membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori
Mengecilkan liang pori
Mengimbangi lebihan minyak
Menganjalkan dan mengurangkan kedutan pada kulit wajah
Melindungi kulit wajah daripada UVA/UVB yang merbahaya
 Membantu mencegah penuaan pramatang
 Menjadikan kulit segar, lebih sihat, dan bersinar serta kekal awet muda
.
DerMAGs Skincare mengandungi 4 item:
Intensive Brightening Cleanser
Intensive Brightening Skin Softener
Intensive Brightening Serum
Intensive Refining Cream
.
Dan Produk kosmetik pertamanya
DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++
.
Sis semua akan rasai perubahan seawal 10 hari!
.
STOK TAK BANYAK TAU... jangan macam2 sangat. 
nanti habis,  :)
.
.
.

.

P/P/S: alhamdulillah ... Dr Mariani sudah berada di peringkat akhir untuk menerima GERAN MTDC bernilai RM1 juta untuk membina kilang GMP sendiri. Kerajaan sendiri pun konfiden sungguh sungguh dengan DERMAGS. Takkan sisi nak fikir banyak kali juga

.

P/P/P/S : oh ye, kalau sempit duit sebab dah belanja raya.... kami boleh terima payment kad kredit insyaallah. . Dapat gaji nanti boleh la bayar penuh, ataupun sebahagian kat bank. Jangan lupa bayar sudahlah. Jangan risau, skincare ni tahan 3 bulan. 

.

RM4.10 aje pun sehari.


Feel Free to LIKE @ Share:

https://www.facebook.com/DermagsSkincareMalaysia/

017-7697364




"BAGAIMANA SAYA BOLEH BANTU ANDA HILANG SAKIT BELAKANG DAN PINGGANG KURANG DARI 1 BULAN SEPERTIMANA PELANGGAN SAYA YANG LAIN"
.



Dulu masa kawe tak sakit, kawe tak pernah kisah pun pasal tulang belakang ni. Sekarang ni bila dah sakit baru padan muka. Nak berdiri sakit, nak duduk sakit, nak baring sakit.. apa benda pun tak boleh buat. Korang yang muda tu jangan tak peduli pasal tulang belakang ni bila dah berumur sikit, sakit macam ni dah tak guna dah. Alhamdulillah ada barang macam ni ... lega la sikit belakang kawe...
-poknik (labuan)

"Tiada lagi produk sebegini di pasaran , jika sebelum ini banyak masa saya buang , duit apatah lagi.. dah macam2 supplemen saya amalkan tapi masalah sakit belakang tak hilang hilang , sejak berhubung dgn tuan , baru saya sedar saya mengambil mudah postur saya sehingga kan kerja saya terganggu...

tak sangka betul lah , postur lurus je masalah yg dihadapi bertahun2 hilang , 
-Abg mad ( serdang )
.
"Sejak saya guna back support... Baju kesihatan ni..rasa sakit tulang belakang telah semakin berkurang.. saya mmg ada masalah scoliosis yang berkaitan dgn tulang belakang..
bila saya guna baju kesihatan ni... saya tidak kelihatan begitu bongkok ketika berdiri dan memudahkan aktiviti harin saya.. dan saya berasa sungguh selesa dgn produk
keluaran dripada phak anda.."
- Safik ( nilai )



 LIKE FACEBOOK KAMI à BONEGEAR
FOLLOW INSTAGRAM KAMI à SIFU_BACK_SUPPORT



 WHATSAPP "BTB" ke +6017- 7697364

 WHATSAPP "BTB" ke +6017- 7697364
 WHATSAPP "BTB" ke +6017- 7697364





Sakit belakang adalah perkara normal yang berlaku pada setiap orang. Sakit belakang jika dibiarkan berlarutan boleh menyebabkan keadaan tubuh badan seseorang menjadi lebih teruk seperti slip disk.




Golongan yang berisiko?

Sakit belakang berlaku tidak kira jantina dan umur. Biasanya berlaku pada mereka yang berumur 24 - 60 tahun. Sakit belakang juga dilaporkan kerap berlaku dikalangan mereka yang selalu melakukan kerja-kerja berat, pernah mengalami kemalangan melibatkan tulang bekang badan dan kerap memandu jauh untuk jangka masa yang lama. Biasanya ia berpunca dari tulang spinal di bahagian bawah badan.


Sakit Belakang



Simptom sakit belakang.

Simptom Sakit Belakang adalah pelbagai. Kebiasaannya pesakit akan mudah rasa kebas pada bahagian kaki, kejang otot, rasa sakit yang menjalar dari tulang belakang ke kaki kiri atau kaki kanan. Sehinggakan kesakitan boleh dirasai disaat pesakit ingin bersin, batuk, mengeliat dan duduk terlalu lama.

Faktor utama sakit Belakang

Faktor Sakit tulang belakang ialah kemalangan yang melibatkan kecederaan tulang belakang, kanser, sakit tua, jangkitan kuman,tekanan hidup, kejang otot dan masalah tulang rawan.

Rawatan Sakit Belakang

Terdapat banyak cara untuk mengubati sakit belakang. Salah satunya adalah dengan mengamalkan pemakaian Baju Tulang belakang seperti di bawah ini:




Apakah kelebihan Baju Tulang Belakang ?

- Memberi kelegaan serta merta, tidak perlu tunggu 3 hari atau seminggu 
- Ringan - boleh di pakai di dalam baju - tidak mengganggu 
- Boleh pakai masa tidur, masa bersukan dan semasa buat kerja 
- Tiada tarikh luput 
- Tahan lasak 
- Boleh di basuh 
- Boleh di pakai di luar baju atau di dalam baju
- Boleh dipakai oleh lelaki dan perempuan
- Sesuai untuk saiz pinggang 28-36 sehingga XXL
- Dibuat dari bahan berkualiti tinggi dan tahan lasak

"Baju Tulang belakang memang Terbaekkk"

- DIPERBUAT DARI KAIN BERKUALITI , POLYSTER , NYLON DAN COTTON
- Berkualiti tinggi dan cukup tahan untuk aktiviti lasak



Ya, kami tahu anda sudah TAK BOLEH NAK TUNGGU DAH.

HARGA OFFER UNTUK MEREKA YANG DAH TAK BOLEH NAK TUNGGU DAH!

HARGA SEBENAR –RM140.00
Tapi, kami berikan DISKAUN RM30.00!!

-->HARGA PROMOSI, RM 110.00 SAHAJA. 

Sila untuk tempah, sila wassap "GAGAH" pada 017-7697364 atau tinggalkan no telefon untuk kami wassap .Kami akan berikan cara bayaran dibuat.

untuk tempah, sila wassap "GAGAH" pada 017-7697364 

                                      "DIJAMIN PUAS HATI!"



Apakata Testimoni anda?









Sakit Belakang adalah original dan premium.

HARGA SEBENAR –RM140.00
Tapi, kami berikan DISKAUN RM30.00!!

-->HARGA PROMOSI, RM 110.00 SAHAJA. 

Sila untuk tempah, sila wassap "GAGAH" pada 017-7697364 atau tinggalkan no telefon untuk kami wassap .Kami akan berikan cara bayaran dibuat.

untuk tempah, sila wassap "GAGAH" pada 017-7697364