Selalu tak anda mengalami masalah jerawat di bahagian belakang anda?
Memang sangat geram sebab asyik nak menggaru je kan...
Ok, tahu tak anda masalah jerawat anda tu berpunca daripada stress anda dan penanda toksin dalam badan anda sudah mula menimbun...
Jerawat di belakang badan



Salam semua entry hari ini cerita tentang Detox ataupun detoks....

Detox sangat penting bagi memastikan kadar penyerapan vitamin dan nutrien daripada pemakanan seharian kita adalah 100% berkesan. Detox bukan sahaja sistem pelawasan, usus dan untuk kurus saja. Detox darah dan hati pun penting juga. Barulah rasa lebih sihat dan bertenaga.

Detoks paling mudah ialah dengan berpuasa dimana dengan cara mengosongkan perut selama 12 jam sangat membantu perut bekerja membersihkan usus dalam badan dari segala sisa makanan yang tertinggal dan toksin yang sudah lama berada di dalam badan manusia.




Detoks boleh juga di dapati dari pemakanan yang berkhasiat selain dari puasa. Di dalam Shaklee sendiri terdapat vitamin - vitamin yang sangat membantu untuk membersihkan anggota badan dari toksin berat ini.

Salam semua entry kali ni nak share sikit tentang Kanak - kanak...

Shaklee sangat mementingkan isu kesihatan kanak - kanak.
Vitamin - vitamin hebat telah dicipta bagi memenuhi keperluan diri seseorang kanak..
Bermula sejak mereka di dalam kandungan lagi sehingga di lahirkan dan ketika sedang membesar...
Kanak - kanak sedang membesar adalah saat - saat penting untuk kita jaga pemakanan mereka


Salam dan selamat malam semua...

Hari ni saya nak share kehebatan Collagen Powder Shaklee yang ramai orang rebut- rebutkan tu...:)

Anda boleh view video di bawah ini..




Collagen Powder Shaklee terbukti selamat dan berkesan untuk awet muda tanpa perlu suntikan botox atau pembedahan muka.....Sangat berkesan bagi mereka yang berusia 30-an hingga 50-an serta mereka yang mengalami pelbagai jenis masalah wajah terutamanya musuh no.! wanita iaitu JERAGAT!!!





Salam dan selamat malam semua...

Ok hari ini saya nak share tips mudah minum ESP...

Rasanya ada ramai pengguna Shaklee yang buang botol- botol vitamin yang dah habis bukan?

So, saya cadangkan jangan bunag botol tu...

Botol tu boleh diguna untuk membancuh ESP / Cinch...

Botol Shaklee sangat berkualiti tau dan sangat handy...

Sesiapa yang tiada Shaker boleh guna semula botol - botol vitamin tu...

Kadang - kadang kalau tak sempat minum dirumah..

Saya akan standby 3 sudu ESP siap - siap dalam botol...

bangun pagi just tuang air masak dan goncang kuat - kuat...:)

Masuk dalam handbag terus bawak g kerja...minum dalam kereta.

Jangan risau tumpah ok..dengan syarat dah tutup dengan ketat...

Kat bawah ni saya share cara - cara nak guna botol kosong ni...


Minum ESP dengan cara mudah

Nak tahu pasal vitamin Shaklee? Boleh whatssap / Sms saya di 017-7697364
InsyaAllah saya akan cuba bantu untuk consultasi percuma.

Saya juga COD percuma sekitar pasir Gudang JB dan area Kota Tinggi.


Sempena tahun baru Shaklee mengumumkan berita baik !

Ya promo kali ini adalah VIVIX.....!!!

VIVIX di kenali sebagai tonik ajaib Shaklee yang sangat premium pernah dihasilkan oleh Shaklee..

VIVIX telah terjual berjuta botol di seluruh dunia sejak di lancarkan...

KUaliti Setanding harganya...bulan ini beli 6 percuma 1..pakat beli ramai - ramai boleh jimat banyak!!!



Jom hubungi Amy 017-7697364 sekarang!

Memperkenalkan Set Penapis Air Shaklee Yang Sangat Praktikal Dan sangat Menjimatkan Duit Poket Anda.
Penapis air Shaklee 

Kelebihan yang tiada pada penapis di pasaran luar:

  • Rekabentuk yang sangat dinamik dan mesra pengguna.
  • Kos penyelenggaraan yang sangat murah dan menyenangkan
  • Kebolehan menuras yang sangat hebat.Air tidak perlu dimasak lagi.
  • Penapis air yang boleh di bawa kemana- mana sahaja.
  • Boleh menapis air sehingga 80 gelen air.
  • Penapis pintar yang mempunyai pengesan kekerapan turasan air anda dan memberitahu anda bila perlu menukar penapis baru.
  • Selamat, mudah, menyihatkan dan sangant mesra alam.
  • Penapis diperbuat daripada tempurung kelapa yang sangat mesra alam.
  • Sangat sesuai untuk mereka yang inginkan sesuatu yang simple dan berguna di saat - saat kecemasan.
  • Tidak memerlukan sebarang pemasangan rumit. Sangat mudah bagi sesiapa sahaja.

Ramai ibu - ibu di luar sana yang sangat mementingkan kesihatan anak - anak mereka. Ini kerana ia sangat berkait rapat dengan imunisasi dan tumbesaran minda dan fizikal kanak - kanak. Kekurangan vitamin - vitamin penting ini boleh menganggu tumbesaran kanak - kanak.

Di dalam Shaklee, penyelidikan dan penciptaan sains untuk teknologi permakanan tidak hanya untuk orang dewasa tetapi ia merangkumi seluruh aspek malah sejak baby masih di dalam kandungan rahim lagi!


Tahukah anda dengan pengambilan Vitalea For Children mampu memberikan anak - anak anda keperluan vitamin yang sangat lengkap dalam proses tumbesaran minda dan fizikal mereka?

Vitalea For Children di cipta khas untuk kanak - kanak yang sangat susah untuk makan sayur - sayuran dan buah - buahan. Sedangkan vitamin ini hanya terdapat pada sayur - sayuran . Kegagalan ibu bapa memberikan keperluan ini boleh menyebabkan tumbesaran fizikal dan intelektual mereka terbantut. 

Sebagai ibu - bapa , pastikan anda tahu apa yang terbaik untuk anak - anak anda. Dapatkan Vitalea For Children sekarang dan sebarang pertanyaan boleh hubungi Amy 017-7697364.


Sempena bulan Januari ini Shaklee telah mengadakan promosi berganda dimana setiap pembelian3 botol anda akan menerima 1 botol PERCUMA !





*************************
Selamat Tahun Baru 2015 !!!
*************************




Berita sangat baik di tahun baru!!!
Offer Alfalfa & Vivix

Vita-Lea Children dah available!


Call me 017-7697364 now!