Hari ni team Shaklee sekali lagi bersatu dalam membantu mangsa banjir di Kelantan,pahang dan Johor. Master- master Shaklee bertungkus lumus mengumpul dana dan memberi bantuan terus kepada mangsa- mangsa banjir...

Hampir kebanyakkan kawasan mula surut dan didapati ada rumah mangsa hilang dan hanya tinggal tapak sahaja. Bagi mereka yang masih ada rumah aktiviti berat seterusnya adalah membersihkan kembali rumah- rumah yang kotor berlumpur.

Team Shaklee telah menyumbangkan set penjagaan rumah dari Shaklee. Sememangnya diketahui ramai semua set penjagaan rumah Shaklee adalah sangat bagus 100% selamat dari bahan kimia merbahaya kerana ia diperbuat daripada ekstrak jagung dan kelapa. Malah set penjagaan rumah ini selamat digunakan seisi keluarga terutamanya bagi kanak - kanak kecil.
Set penjagaan rumah ini boleh membersihkan seluruh rumah dan pakaian harian anda.




Bagi anda di rumah yang turut berminat untuk memiliki set penjagaan rumah ini boleh dapatkan dengan hubungi Amy 017-7697364. Set penjagaan rumah ini adalah 100% selamat dan bebas bahan kimia serta sangat mesra alam.
Cuci toilet dengan cepat
Cara paling cepat untuk cuci toilet dirumah adalah dengan menggunakan pencuci Basic H keluaran Shaklee. Kalau nak tahu pencuci ini sangat bagus dan kerja membersih menjadi sangat mudah.
Basic H sangat sesuai bagi anda yang selalu malas untuk cuci toilet setiap hari.
Dengan Basic H anda tidak perlu menyental kuat toilet anda sebaliknya anda hanya perlu menyemburkan sahaja Basic H dan biarkan semalaman. Keesokan harinya anda hanya perlu menyiramkan dengan air dan anda akan lihat toilet anda bersih dan berkilat.Mudah bukan?
Basic H pembersih mesra alam
 
Hanya beberapa titik sahaja diperlukan dan campurkan dengan 500ml air paip. Anda sudah boleh terus membersihkan toilet anda tanpa bersusah payah lagi.
Basic H terkenal kerana ia sangat super Jimat dan sangat mesra alam. Tiada bahan kimia didalamnya dan sangat selamat untuk semua orang terutamanya kanak-kanak kerana ia diperbuat sepenuhnya dari ekstrak jagung dan kelapa.

Dengan adanya Basic H kerja -kerja membersihkan toilet lebih mudah dan toilet anda akan lebih bersih dan berkilat setiap hari.

Toilet yang bersih setelah menggunakan Basic H

Untuk memudahkan kerja membersih toilet anda, anda boleh hubungi 017-7697364. Stok sentiasa tersedia untuk anda.
Rahsia ayam gorng rangup macam KFC


Salam semua...hari ini saya tak cerita pasal vitamin Shaklee ye...hehehehe

Harini teringin nak kongsi petua di dapur....
Tengok gambar pun dah kecur kan...terbayang ayam goreng KFC yang sedap tu...
Hari ini saya nak share tips nak goreng ayam sesedap KFC ni...boleh buat sendiri di rumah tau...
Boleh tengok resepi di bawah ini...


Resepi Ayam Goreng Rangup dan Sedap macam KFC


  1. Perapkan ayam dengan halia dan bawang putih yang telah ditumbuk selama 1 jam.
  2. Gaulkan dengan bancuhan tepung beras bercampur secubit kapur sirih dan garam secukup rasa.
  3. Dalam kuali yang telah diletakkan minyak goreng letakkan sekali 3 keping asam gelugur. Goreng ayam sehingga garing.
  4. Siap untuk dihidang.

Bahan - bahan untuk menggoreng:

Halia dan bawang putih 

Tepung Beras

Kapur Sireh

Asam Gelugor


Ayam goreng sedap!...


So jangan malu nak share resepi ini....





Bagi para wanita yang ada mengalami masalah susu badan yang sedikit..
Shaklee menawarkan set vitamin untuk membanyakkan susu badan anda...
Sudah ramai pengguna Shaklee yang berpuas hati dengan set ini....anda boleh google testimoni yang telah berjaya...sememangnya ia terbukti!
Dibawah ini adalah set Shaklee yang disyorkan untuk para ibu-ibu diluar sana...
Set ibu menyusu ini memang tidak asing lagi di Malaysia....Terbukti berkesan!!
Set lengkap Shaklee untuk ibu menyusu


Sila hubungi Amy 017-7697364 untuk pembelian.

Sekian Terima Kasih.

Sape nak kulit cantik?
Nah...kat bawah ni saya share 2 produk Shaklee yang sangat laris!
Testimoni dah tunjukkan dengan pengambilan yang KONSISTEN......
ESP dan Vitamin E telah membantu menyelesaikan masalah jerawat dia....!


Testimoni yang dah berjaya!




Berminat untuk mencuba?

Hubungi Amy 017-7697364



Salam semua...

Saya seronok nak cerita tentang produk Shaklee hari - hari...
harap jangan la ada yang boring..
Bukan apa, seronok sebenarnya nak cerita benda yang baik - baik ni...
Setakat ini dah banyak produk Shaklee yang saya guna...
Kalau ada yang pernah baca kisah saya dulu, mesti tau kenapa saya guna produk ni...

Hmmm...saya start guna produk ni sejak saya terkena penyakit psoriasis....
Psorisis? apa bendaa tu?...
Ok psoriasis ni macam penyakit kulit la....Blh baca details kat sini, PSORIASIS

Tapi saya punya level masih belum teruk lagi...tapi ia dah cukup merimaskan saya...
Psoriasisni lebih mudah nak paham, ia adalah masalah kulit mati mengelupas lebih cepat dari biasa..

Psoriasis berbeza dengan kulit sihat


  • Contohnya manusia normal akan mengalami pengeluaran kulit mati  sekitar 3 - 4 minggu...
  • Berbeza dengan orang yang berpenyakit psoriasis.Kebiasaannya kulit mereka akan mengeluarkan kulit mati sekitar 4-5 hari...




Psoriasis jenis hairline
Saya terkena di bahagian kulit kepala...ia kelihatan seperti kelemumur...peringkat yang lebih teruk apabila ia mula tumbuh di sekitar kening. Waktu tu memang sangat menakutkan kerana kulit saya bertukar kemerah - merahan dan kulit mati akan gugur pada bila - bila masa sahaja. Ini boleh menjejaskan keyakinan diri saya bila berhadapan dengan orang ramai.
Kepada mereka yang selalu mengalami masalah kelemumur yang teruk berkemungkinan mereka adalah penghidap Psoriasis jenis Hairline. Psoriasis tiada ubat namun ia boleh dikurangkan simptomnya. Penyakit kulit ini adalah penyakit kulit paling tertua didunia dan ia tidak berjangkit. Penyakit ini biasanya adalah disebabkan genetik.


Pengenalan dengan Shaklee merubah hidup saya...

Seorang sahabat di Ipoh (Anida - Upline Shaklee saya) telah menghubungi saya secara tiba - tiba. 
Dia ingin mengajak saya mencuba set kecantikan kulit Shaklee. Waktu itu Shaklee sedang hangat di pasaran..terutamanya Vit C Organik nya itu..memang meletop - letop di FB. Maka saya pun menceritakan penderitaan saya ketika itu. 

Seperti ' orang mengantuk di sorongkan bantal. Saya di cadangkan menggunakan set Psoriasis. Saya di suruh ambil Vit E untuk mencuci toksin di dalam hati..kesannya dapat dilihat pada Macula di kulit badan saya. Ini adalah kesan dari pengambilan ubat - ubatan yang terlalu banyak bahan kimia suatu ketika dahulu.Ini berlarutan dalam 2 minggu.
Saya tetap meneruskan pengambilan vitamin E walaupun waktu tu saya rasa sangat takut disebabkan kesan Macular yang sangat banyak
Minggu ke 3 macular sudah tidak tumbuh lagi. Ini bermakna hampir semua toksin dalam hati telah dikeluarkan melalui kulit badan dan najis. Macular ini agak gatal dan seperti jerawat. Dinasihatkan jangan garu kerana ia boleh meninggalkan parut dan mengambil masa untuk hilang.


Kemudian saya di sarankan mengambil VIVIX Shaklee. Terus terang saya cakap VIVIX adalah satu - satunya sumber vitamin terbaik yang pernah saya makan. Sememangnya dalam Shaklee sendiri, VIVIX adalah satu - satunya produk yang paling terbaik dan Premium pernah dihasilkan. VIVIX dikenali sebagai Tonik Ajaib Shaklee kerana kebolehannya dalam menyembuhkan pelbagai penyakit. Berbaloi dengan harganya. Alhamdulillah tidak sampai 2 minggu Psoriasis saya mula berkurang sebanyak 90%. Sememangnya menakjubkan! Memang tidak hairan lah VIVIX terjual hampir berjuta botol sejak dilancarkan tahun lalu. 
Ramai rakan - rakan sekerja saya telah membeli VIVIX khas untuk orang tua mereka. Rakan baik saya sendiri ayahnya terkena strok sebelah badan, Alhamdulillah sudah boleh jalan dengan hanya minum satu botol. Malah orang tuanya akan tetap minta VIVIX untuk kali kedua kerana rasa sangat sesuai dan selesa setelah menggunakan VIVIX Shaklee. Anda juga boleh mengoogle testimoni VIVIX ini. Rata - rata akan berpuas hati dan akan membeli buat kali kedua. VIVIX sangat terkenal dengan anti Cancer dan membaiki DNA yang rosak di dalam badan manusia. Ini adalah salah satu sebab kenapa Psoriasis saya boleh hilang walaupun tak sampai satu botol pun. Kini saya terus mengamalkan Shaklee dengan mengambil vitamin tetap seperti Vitamin E, C,B dan omega. VIVIX saya jadikan masker di waktu malam dan minum satu sudu teh setiap pagi untuk kesihatan optimum dan penangkis kanser merbahaya.


B- Complex saya ambil kerana ia adalah sumber vitamin  B terbaik untuk kesuburan wanita dan untuk kesihatan badan terutamanya alahan badan. Psoriasis wajib ambil ini. Bagi mereka yang selalu menagalami jerawat di belakang badan sangat disyorkan mengambil Vitamin B Complex ini . Vitamin B Complex sangat bagus untuk meredakan tekanan perasaan dan gangguan emosi.Kebiasannya di kalangan wanita.



  ESP adalah salah satu makanan protein terbaik dan sangat dipercayai. Saya ambil ESP untuk kesihatan kulit agar kekal cerah, sihat dan gebu. Baik untuk sumber tenaga. ESP juga sangat bagus untuk ibu menyusu badan. Ia sangat bagus untuk membanyakkan susu badan. ESP sangat kaya multivitamin. Soya yang digunakan adalah NON GMO iaitu soya yang tidak diubah genetiknya. Malah prosesnya juga sangat ketat terutama  dalam pemilihan soya yang paling terbaik untuk diproses. Boleh juga google untuk melihat testimoni mereka yang sudah lama menggunakan ESP dan lihat lah rata - ratanya memiliki kulit sihat dan cerah.


OsteMatrix adalah sumber Calcium paling lengkap yang pernah Shaklee hasilkan. Percayalah ianya tidak sama dengan vitamin Calcium yang banyak dijual di farmasi - farmasi. Ia bukan setakat kalsium tetapi gabungan magnesium, fosforus dan vitamin D, Zinc, kuprum, manganes dan boron.100% semulajadi dari laut mati.


Bagaimana memilih Kalsium Premium/terbaik?
  • Pilih produk yang ada Vitamin D dan magnesium
  • Bukan dari tulang dan dolomite kerana ia ada racun plumbum.
  • Elakkan mineral chelated kerana proses tersebut boleh menyebabkan tubuh menyerap logam berat tercemar dan toksin dalam proses menyerap mineral.
Omega Guard adalah vitamin terbaik untuk otak dan ianya adalah minyak ikan terbaik dunia. Pergilah baca dimana - mana jurnal perubatan dan kajian saintis pasti Omega adalah salah satu sumber vitamin terbaik yang disarankan  untuk makanan otak agar kekal bijak dan tubuh kekal sihat. Malah ia hebat untuk mengurangkan risiko penyakit jantung sebanyak 44%. Bagi mereka yang berpenyakit sendi, kolestrol tinggi, tekanan darah tinggi, insomnia dan strok sangat di galakkan mengambil Omega dalam diet harian anda.
Bagi ibu - ibu mengandung, Omega Guard Shaklee adalah vitamin wajib perlu diambil in sangat membantu dalam tumbesaran dan perkembangan otak janin dan membantu perkembangan memori si anak dan si ibu. Sangat bagus untuk memperrtingkat imunisasi badan manusia terutama penyakit kulit seperti psoriasis.

Vitamin C adalah vitamin harian yang wajib ada dalam diet seharian. Ini kerana ia penting untuk memperbaharui sel- sel baru dalam badan. Ini kerana badan manusia tidak mampu untuk menghasilkan vitamin c sendiri tidak seperti haiwan yang mampu menghasilkan vitamin C seperti arnab. Vitamin C Shaklee juga berbeza dengan vitamin lain kerana ia di reka dengan pelepasan setiap jam dan mampu kekal dalam plasma darah untuk 24 jam!
Vitamin C Shaklee sangat organik dan mampu membekalkan kolagen untuk kulit muka agar kekal sihat dan cerah.

Pernah direkodkan seorang saintis mengambil 18 biji pil vitamin C sehari dan dia kekal sihat sehingga usia 92 tahun.
Tahukah anda vitamin C akan cepat merosot bagi mereka yang kuat merokok dan selalu stress atau mengalami masalah tekanan perasaan.

Baiklah setakat ini sahaja perkongsian saya tentang produk Shaklee. Saya sangat teruja untuk menceritakan pengalaman saya setelah bertukar kepada Shaklee. Sebelum ini saya telah menggunakan banyak produk seperti Amway, Century, Blackmores dan sebagainya. Namun akhirnya saya tetap memilih produk yang 100% semulajadi, bukan sintetik serta bebas pewarna dan perasa tiruan.

Bagi anda yang ingin mengajukan sebarang persoalan boleh hubungi saya di 017-7697364.
Pembelian produk - produk Shaklee boleh dibuat disini atau hubungi untuk konsultasi percuma.
Saya akan cuba membantu sebaik yang mungkin.



Kulit putih, gebu dan sihat

Rasanya topik kulit cantik ni memang takkan pernah habis dulu, kini dan selamanya...
Produk kecantikan pula datang silih berganti.....
Tapi percayalah nak dapat kulit yang cantik bukan setakat luaran je malah ia bermula dari dalam...
Kali ini saya ingin kongsikan petua Kulit putih, gebu dan sihat....

Kaitan vitamin dengan kulit manusia

Petuanya adalah dengan memakan vitamin - vitamin yang sangat diperlukan oleh kulit kita....
Seperti yang saya katakan tadi, kecantikan kulit yang baik bermula dari dalam...
Pemakanan yang baik, berzat dan berkhasiat adalah sumber makanan kepada kulit kita...
Manakala pemakanan tambahan seperti vitamin C,E dan B adalah penggalak kepada kecantikan kulit kita itu sendiri...
Shaklee menawarkan koleksi vitamin yang sangat baik untuk semua penggunanya di seluruh dunia.
Vitamin- vitamin ini adalah selamat dimakan, halal tanpa keraguan dan paling penting ianya 100% semulajadi tanpa sintetik.


 Set Kulit Cantik Shaklee

Saya mencadangkan anda mengunakan Set Kulit Cantik Shaklee seperti di bawah ini:


ESP - Energizing Soy Protein


ESP seberat 850g ini sangat berbaloi dengan harganya. ESP mempunyai rekod jualan paling laris sepanjang tahun sejak ia mula di perkenalkan oleh Shaklee sehingga kini. Penggunaan ESP setiap hari sangat membantu kulit anda menjadi lebih putih dan tampak lebih gebu. Ini telah terbukti dengan banyak testimoni - testimoni pengguna Shaklee di luar sana. ESP bukan setakat untuk kulit sahaja malah sangat bagus untuk ibu - ibu yang sedang mengandung dan selepas bersalin dimana membantu para ibu memperbanyakkan lagi susu badan mereka. Shaklee hanya menggunakan sumber Protein Soya yang berkualiti tinggi dan NON GMO. Dimana Soya yang digunakan adalah soya yang asli dan tidak pernah di ubah ginetiknya serta pemprosesannya tidak melibatkan alkohol.



Suatained Release Vita C


Vitamin C Shaklee adalah berbeza dengan vitamin C jenama biasa. Kandungannya sebanyak 180 biji adalah sangat menjimatkan dan sangat berbaloi dengan wang ringgit anda setanding dengan khasiatnya yang lebih baik dan berkualiti berbanding dengan jenama lain di pasaran. Vitamin C Shaklee mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah serta kulitnya dan dengan teknologi pelepasan 1.5 vitamin C dalam tubuh badan kita setiap jam dan mampu kekal dalam plasma darah selama 24 jam. Sangat menakjubkan!
Ianya tidak sintetik malah 100% semulajadi. Vitamin C Shaklee adalah sumber Collagen paling baik untuk Kulit kita. Tahukah anda tubuh badan manusia tidak mampu menghasilkan Vitamin C?



Vitamin E Complex

Kandungannya dari minyak soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dengan vitamin E, diekstrak dan digabungkan dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta) menjadikan ia Vitamin E Complex paling lengkap dipasaran!
Bukan setakat untuk kecantikan kulit malah untuk kesuburan lelaki. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara konsisten telah menunjukkan 52% mutu Sperma lelaki lebih baik.Tambahan Se dan vitamin E boleh meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat terutamanya motilitas sperma. Kehebatan vitamin E dalam menghilangkan parut tidak boleh di sangkal lagi!


Bagi anda yang sangat berminat dengan set kulit Shaklee ini boleh hubungi saya di 017 - 7697364.

Saya merupakan pengedar Shaklee di kawasan Pasir Gudang Johor. penghantaran seluruh Malaysia.Pembeli luar negara boleh hubungi saya untuk lebih lanjut.

Assalammualaikum semua....

Hari ni saya nak share cerita tentang kehebatan minum soya yang boleh mencantikkan kulit muka kita dengan cara paling mudah dan selamat...Macam tak percaya bukan?

Sebab banyak orang tanya....
  • ......boleh ke dengan hanya minum soya kulit boleh cantik?
  • .....dan betul ke soya tu selamat di minum?
  • ....malah ada yang kata soya tidak bagus diminum terutamanya untuk kaum wanita kerana       boleh jadi penyebab kanser...
  • ....ada orang kata soya yang 
Persoalannya sekarang....

Adakah mereka telah mendapat jawapan yang betul - betul tepat?
Bagi mereka yang bijak akan mengkaji sehingga mereka rasa benar - benar berpuas hati.

Bagaimana mereka yang hanya mendengar cerita sahaja? tanpa membuat apa - apa kajian?
pastinya mereka akan terus tertipu dan ditipu dengan pelbagai stigma negatif tentang soya ini...dan ini sangat - sangat merugikan....

Mari mengenali soya...

Kacang Soya mentah

Link SOYA ini akan menerangkan tentang asal - usul soya. Anda akan lebih faham dengan jelas mengapa tumbuhan soya ini sangat banyak digunakan dalam kehidupan seharian penduduk dunia terutamanya kawasan barat seperti Amerika. ini menunjukkan Soya sangat penting dalam industri makanan di sana.

Kacang soya adalah tumbuhan tempatan bago Asia tenggara, tetapi 45 peratus daripada kawasan kacang soya dunia, dan 55 peratus penghasilan adalah di Amerika Syarikat. US menghasilkan 75 milion tan metrik kacang soya pada tahun 2000 yang mana satu per tiga dieksport. Pengeluar utama lain adalah Brazil, Argentina, China, dan India. Kebanyakan keluaran US adalah sebagai makanan haiwan atau dieksport, walaupun pengambilan soya oleh penduduk US semakin meningkat dan kacang soya telah dipuji kerana pelbagai kualitinya.

Mengenalpasti Soya GMO dan Non-GMO.....


Kacang soya merupakan tanaman yang genetiknya sedang diubahsuai, dan GMO kacang soya digunakan dalam penghasilan yang semakin meningkat. Ketika ini, 80% daripada kesemua kacang soya yang ditanam bagi pasaran perdagangan adalah diubahsuai secara genetik. Monsanto adalah pemimpin dalam pengeluaran kacang soya yang diubahsuai secara genetik bagi pasaran perdagangan.


Apabila hasil soya khusus seperti tauhu dan susu soya bertambah popular, pengeluaran akan berubah daripada syarikat bukan GMO, organik, sedar-kesihatan kepada syarikat besar yang membeli daripada pembekal makanan umum. Dari segi ini, harga tauhu dan susu soya menurun berbanding barangan lama seperti daging dan susu.

Pengubahsuaian genetik dalam penghasilan soya memberikan keuntungan besar dalam industri pemakanan dunia dan hari ini segala sumber makanan berasaskan Soya adalah GMO .

Adakah Soya Non-GMO lebih baik dari Soya GMO?.....


Ya...sudah semestinya Soya Non-GMO adalah paling terbaik berbanding soya GMO.

Soya Non-GMO yang bermaksud ‘Non-Genetically Modified Organisms’ di mana kandungan genetiknya tidak pernah diubah oleh manusia. Maka segala khasiat yang asal masih kekal terpelihara. Ini menjadikan soya Non-GMO menjadi lebih eksklusif dan harganya agak mahal berbanding soya GMO biasa.

Soya Non-GMO djual secara eksklusif....


Kenyataan ini sangat jelas menunjukkan soya Non-GMO adalah tidak sama seperti soya GMO yang biasa digunakan dalam pemakanan harian dan dalam produk - produk tenusu di pasaran.

Soya Non-GMO adalah selamat di minum dan bebas dari kandungan logam berat seperti dalam Soya GMO.


Dimanakah boleh mendapatkan soya Non-GMO yang eksklusif ini?...

Anda boleh mendapatkan soya Non-GMO ini di Shaklee...atau lebih dikenali sebagai ESP.


Mari mengenali ESP - Energizing Soy Protein Shaklee....

Soy protein untuk semua peringkat umur lelaki dan wanita
Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan  protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik)  yang diproses di bawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

Energizing Soy Protein Shaklee mengandungi 22
jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur – tua atu muda.

Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari  susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia.

Faedah Energizing Soy Protein Shaklee yang utama yang ramai orang tidak tahu...


Kekal Muda 

  •  Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.
Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi 
  •  kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.
Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki 
  •  genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.
Kulit berseri dan anjal 
  •  Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan  parut.
Pemberi tenaga segera 
  •  Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.
Memulihkan Pigmentasi 
  •  Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.
Memperbaiki Memori 
  •  Menguatkan ingatan manusia , kecergasan tubuh badan, peningkatan keupayaan seksual lelaki dan wanita , dan sebagainya.
Soy Protein - kandungan berat  850 gram

ESP Shaklee ini hanya untuk keccantikan sahaja kah?....

ESP boleh di makan dengan gabungan vitamin Sahklee lain mengikut keperluan tubuh badan anda atau mengikut kepada sebarang permasalahan kesihatan anda. 



Apa kata - kata testimoni ESP yang berjaya?...




Adakah ESP Shaklee ini halal?...

Ya...ESP Shaklee dan semua jenis vitamin keluaran Shaklee adalah HALAL dan mendapat kelulusan dari jabatan kesihatan Malaysia... Tiada keraguan lagi...

Bagaimana saya ingin mendapatkan ESP Shaklee ini?..

Sila klik di LINK bawah ini untuk pembelian secara online.




ATAU... Anda boleh hubungi saya di talian 017-7697364 pada bila - bila masa sahaja.

















Siapa kata parut jerawat yang berlubang itu tidak boleh hilang???

Dengan Vita E Complex dari Shaklee.....semua parut itu boleh hilang tau.....

Vita E Complex

Jom baca testimoni di bawah.....walaupun anda lelaki ..anda tetap boleh kelihatan kacak dengan kulit yang lebih bersih dan bebas parut jerawat....

Ihsan Google

Dengan mengamalkan makan vita E complex setiap hari ...anda boleh menjadikan Vita E sebagai masker kulit .....ini membantu mempercepatkan pemulihan kulit yang berparut tadi....
1 biji Vita E boleh digunakan untuk membuat masker dan tahan untuk 3 hari..

Jom hilangkan parut jerawat sekarang...Vita E Complex boleh bertahan sehingga 4 bulan...Sangat jimat!!!!



Amy 017-7697364


Tahukah anda keanjalan kulit bergantung kepada Collagen dalam kulit anda..semakin usia meningkat penghasilan collagen dalam kulit akan semakin berkurangan....Maka berlakulah masalah kulit berkedut dan anda akan nampak lebih tua....

Pengambilan collagen tambahan boleh membantu anda mengekalkan keanjalan kulit anda....

Ini membantu anda nampak lebih muda 10 tahun dari usia anda sekarang.....
Collagen boleh diambil oleh lelaki dan perempuan....

Collagen boleh digambarkan seperti dalam gambar di bawah...


Di dalam Shaklee...Collagen Powder adalah sumber collagen terbaik untuk semua jenis kulit..

Pelbagai masalah kulit boleh di atasi dengan Collagen Shaklee ini..

Collagen Powder Shaklee


Apa hasil mereka yang telah berjaya menggunakan Collagen powder Shaklee?

Hasilnya.....

Kulit mereka nampak 10 tahun lebih muda dari yang asal....
kulit jadi lebih anjal dan lebih sihat serta awet muda...
Garisan kedut hilang serta merta....
Kulit menjadi kemerah- merahan seperti kulit bayi....
Tiada suntikan botox diperlukan..testimoni Shaklee

Collagen Powder Shaklee selamat diambil kerana ia adalah 100% semulajadi dan sesuai untuk semua jenis kulit.....Anda tidak perlu mengambil apa - apa suntikan untuk cantik...cukup dengan Collagen Powder Shaklee ...kulit anda akan 10 tahun lebih muda dari sekarang....

Pembelian terus boleh dibuat dengan menekan button di bawah,...


Bagi anda di luar Malaysia.../anda boleh hubungi terus Amy +6017-7697364 utnuk sebarang pertanyaan tentang shipping cost...






Biarlah gambar yang berbicara......Collagen Powder Shaklee sememangnya sangat menakjubkan.....

Sesiapa yang telah mengamalkannya pasti akan merasai keajaiban yang berlaku pada kulit mereka...

99% pengguna Collagen Powder Shaklee telah mengakui Collagen Powder Shaklee telah mengubah struktur kulit mereka menjadi lebih baik dan cantik...malah mereka telah membuktikan Collagen telah menjadikan kulit mereka 10 tahun lebih muda....ini berita hebat bagi mereka yang masih tercari - cari produk yang boleh menjadi kan kulit mereka awet muda dan kekal muda....

Collagen Powder Shaklee sangat selamat untuk digunakan...100% semulajadi dan 100% halal..
Jangan ragu - ragu lagi dan dapatkan sekarang dan nantikan hasil yang sangat menakjubkan bakal berlaku pada kulit anda....
Garisan kedut hilang dalam masa 3minggu

Collagen Powder Shaklee untuk kecantikan kulit anda




Sebarang pertanyaan hubungi Amy 017-7697364