Kulit putih mulus gebu idaman jutaan wanita seluruh dunia.
Hari ini semua orang berlumba - lumba nak menjadi cantik, cantik dalam erti kata mempunyai kulit yang tegang, tidak ada kedutan, kulit anjal, gebu, putih kemerah - merahan dan nampak lebih muda remaja Sehingga ramai orang sanggup buat apa sahaja demi mendapat kecantikan yang diidamkan. Malah pelbagai jenis produk tumbuh bak cendawan di pasaran kerana pemintaan yang begitu tinggi ! Masih ingat suatu ketika dulu ketika Botox menjadi fenomena kerana mampu menghalang kulit berkedut dan pengguna akan nampak lebih muda jelita, namun tidak semua wanita mampu untuk membelinya lantaran kos yang sangat tinggi. Kemudian dunia di gemparkan lagi dengan penemuan terbaru iaitu  suntikan vitamin C yang di katakan mampu menjadikan kulit wanita lebih cerah daripada biasa malah harganya tidak lah semahal Botox. Reda seketika tiba - tiba dunia kecantikan di meriahkan lagi dengan kemunculan produk berasaskan Kolagen sehingga meletus di pasaran.Pelbagai jenis produk kolagen mula di jual dan yang paling menjadi fenomena ialah produk Beauty Essence waktu tu tersebar luas gambar artis AF  Adira yang tiba - tiba mempunyai kulit putih melepak lagi gebu sehingga wanita berebut - rebut membeli produk tersebut. Walhal produk tu sudah lama berada di pasaran. Sejak dari itu muncul lah pelbagai jenis produk kecantikan berasaskan Kolagen dan sehingga kini kolagen terus mendapat tempat di hati para wanita di seluruh dunia dek kehebatannya setanding botox yang mampu menjadikan seorang wanita tampil muda jelita tan

              Kehebatan Kolagen diakui ramai dan sudah terbukti ramai wanita menjadi lebih muda, cantik dan lebih berkeyakinan dalam penampilan diri. Namun begitu masih ramai wanita di luar sana yang masih tidak mengetahui apakah itu Kolagen sebenarnya , bagaimana ia berfungsi dan bagaimanakah ia terhasil.Jom kita review apa itu Kolagen seperti di bawah.



Apa itu Kolagen?




"  Kolagen adalah protein yang paling banyak terdapat dalam mamalia, menyumbang kira-kira 30% kandungan protein dalam badan manusia. Ia sering dianggap sebagai "gam yang memegang badan bersama-sama". 

Kolagen terdapat dalam tisu bergentian seperti kulit, ligamen dan tendon, serta di dalam tulang, saluran darah, kornea mata, dan dalam usus. 

Kolagen adalah penting untuk menguatkan saluran darah dan memberi keanjalan dan kekuatannya kulit. Kemerosotan kolagen menyebabkan kedutan dan isu-isu kulit yang lain. Akibatnya, kolagen adalah salah satu makanan tambahan yang paling popular di kalangan warga tua - kerana ia ini kulit ciri-ciri penyembuhan."  Petikan dari sumber Medical News Today.

Fungsi Kolagen ?

Terdapat lebih 28 jenis kolagen. Serat kolagen memberikan kekuatan dan struktur kepada banyak bahagian yang berlainan di dalam badan. Ia merupakan salah satu komponen utama matriks luar sel, yang merupakan ciri penentu dalam tisu penghubung pada manusia.

Kolagen adalah perlu bagi memelihara keremajaan kulit dan melemahkan kedutan, ia juga penting untuk keanjalan tisu penghubung kulit, membenarkan ia untuk berkembang dan kontrak tanpa merosakkan mana-mana tissue.

Kolagen dan usia.


Semakin kita berumur pengeluaran kolagen mula berkurang dan kedutan mula berkembang.
Apabila kita semakin tua, pengeluaran kolagen mula perlahan ke bawah dan struktur sel mula kehilangan kekuatan mereka.

Hasilnya, kulit mula menjadi rapuh, kurang elastik dan kedutan mudah terjadi, rambut mula kehilangan warna, sendi kehilangan fleksibiliti mereka, dan kualiti tulang mula merosot.

Berjuta-juta orang di seluruh dunia mencari cara-cara untuk merangsang pengeluaran kolagen apabila kedutan mula berlaku.

Suntikan " Dermal Fillers" semakin popular untuk menyingkirkan garisan dan kedutan yang berkaitan dengan penuaan.

Menurut kajian yang diterbitkan dalam Archives of Dermatology, suntikan dengan "dermal fillers" mengandungi asid hyaluronik, yang bagi merangsang pengeluaran kolagen, memulihkan struktur kulit yang rosak.

Kemajuan Perubatan 
  • Rawatan untuk penyakit jantung - saintis mendapati bahawa kolagen mampu mengubah dari bentuk tegar ke dalam keadaan yang lebih fleksibel dan kemudian kembali lagi. Penemuan mereka telah membolehkan saintis untuk membangunkan ubat-ubatan yang boleh mengurangkan risiko serangan jantung dengan menghalang kolagen dari pecah dalam plak arteri. 
  • Penyembuhan Gusi - satu kaedah baru menggunakan kolagen lembu telah terbukti dapat meningkatkan penyembuhan gusi.
  • Artritis - Satu alternatif yang kukuh dan stabil untuk kolagen manusia telah dibangunkan oleh sekumpulan penyelidik di Universiti Wisconsin-Madison, yang boleh digunakan untuk merawat keadaan yang disebabkan oleh kecacatan kolagen seperti arthritis.


Shaklee Mengambil Langkah Menghasilkan Kolagen yang 100% semula jadi dan selamat digunakan.






 Shaklee menawarkan Set Flawless Beauty yang lengkap dengan nutrisi penting untuk menyerlahkan kejelitaan anda.

Jaminan Kolagen Shaklee:

Membantu menghasilkan Kolagen yang diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, lihamen dan salur darah.
Menggalakkan Kulit menjadi lebih tegang, anjal dan lembut.
Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar .
Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi

NO more botox !


Testimoni Hebat : Ayu Raudha, Rita Rudaini, Lau Chu Hian, Leuniy dan ramai lagi..

Stok tersedia dan pembelian terbuka kepada semua pembaca yang berminat ingin mengubah kulit mereka yang biasa kepada luar biasa, Hubungi AT segera:
  Call/SMS/Wassap : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com




Masih Keliru dengan Vitamin apa yang perlu diambil?

Credit to Bonnie

APAKAH CABARAN ?

Wanita meletakkan permintaan yang besar untuk keperluan nutrien pada badan mereka kerana mereka berhadapan dengan dunia yang sibuk penuh dengan tekanan dan toksin. Makan seperti pelarian, terlalu banyak bahan diproses dalam makananan, dan makanan tidak cukup segar sehingga lebih banyak kalori dan nutrien kurang ( betul-betul bertentangan dengan apa yang wanita perlu ).

Tidak mendapat nutrien yang betul sebenarnya boleh meningkatkan risiko anda untuk mendapat tanda - tanda serangan bagi  jangka masa panjang.

APA YANG BOLEH SAYA BUAT?

Berikut adalah nutrien asas setiap wanita yang diperlukan:



Multivitamin adalah tempat yang baik untuk memulakan untuk menyokong keseluruhan kesejahteraan dan boleh membantu mengisi jurang dalam diet anda. Multivitamin yang baik untuk wanita adalah mempunyai zat besi ( jika anda masih datang haid ), asid folik jika anda merancang untuk hamil, dan campuran yang baik antioksidan.



Omega 3 Asid Lemak (EPA / DHA) adalah hampir tidak wujud dalam diet kita. Omega 3 yang keradangan tenang dan itu adalah sebahagian daripada sebab mengapa mereka begitu berguna kepada wanita. EPA / DHA telah ditunjukkan dalam kajian sangat penting untuk ingatan, jantung, mood , dan juga untuk kulit yang sihat . Kebanyakan doktor menyarankan kira-kira 1,000 hingga 2,000 miligram EPA / DHA sehari.


Kalsium dan Magnesium: jisim tulang tertinggi berlaku di kalangan wanita berusia 30 tahun. kalsium merupakan nutrien penting perlu dimasukkan ke dalam diet anda atau mengambil sebagai tambahan. Tulang anda , bagaimanapun, adalah lebih daripada sekadar kalsium. Magnesium adalah sama pentingnya dengan kalsium dalam pembinaan tulang yang kuat dan vitamin D adalah penting untuk penyerapan kalsium dari saluran penghadaman. Zink, tembaga dan mangan yang diperlukan untuk membina tulang.


Vitamin B : Setiap hari hidup dengan tekanan yang tinggi dan penuh toksin meletakkan permintaan yang besar ke atas badan kita untuk vitamin B tambahan. Vitamin B bertindak sebagai enzim dan sangat diperlukan untuk metabolisme. Adalah sukar untuk menamakan sistem dalam badan di mana vitamin B tidak diperlukan. Mereka adalah sebahagian daripada sistem imun, penciptaan sel-sel darah merah , sistem pembiakan , otak, dan pengeluaran tenaga.


Nutrien-nutrien penting boleh membuat perubahan dalam kesihatan jangka panjang anda, tetapi mereka juga penting untuk membantu anda berasa lebih baik sekarang.



Sila Hubungi AT untuk pembelian vitamin & konsultasi percuma:

  Call/SMS/Wassap : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com
Shaklee di tangga teratas dan mempunyai rating terbaik di dunia!.....Credit to Bonnie

Tahukah Anda Kajian Terkini Tentang Produk MultiVitamin Diseluruh dunia?

Tahukah anda kebanyakan vitamin di pasaran adalah bersifat sintetik?.Shaklee telah membuktikan daya maju dan keberkesanan melalui KAJIAN THE LANDMARK SAINTIFIK DOUBLE BLIND, kajian dilakukan oleh University of California, Berkeley, Sekolah Kesihatan Awam.

      "Corak Penggunaan, kesihatan, dan status beberapa pengguna diet tambahan jangka panjang: satu kajian keratan rentas telah diterbitkan dalam Nutrition Journal, dalam talian jurnal saintifik pada 24 Oktober 2007""

Dan keputusan yang menakjubkan! Jangka panjang penggunaan diet tambahan telah secara konsisten dikaitkan dengan tahap darah yang lebih baik nutrien penting dan penanda biologi kesihatan jantung utama. Lebih penting lagi, pengguna jangka panjang pelbagai makanan tambahan biasanya dilaporkan kelaziman lebih rendah daripada penyakit dalam keadaan kesihatan yang dilaporkan sendiri termasuk tekanan darah tinggi dan kencing manis, berbanding dengan pengguna tunggal multivitamin dan bukan pengguna.

Ini yang pertama seumpamanya telah dijalankan ke atas penduduk.Kajian yang unik menggunakan kaedah pengumpulan data secara talian yang digunakan buat kali pertama dengan kerjasama epidemiologi pemakanan terkenal Dr Gladys Block, dari University of California, Berkeley, Sekolah Awam Kesihatan.

Maklumat mengenai diet dan makanan tambahan pengambilan, latihan, dan status kesihatan diperolehi daripada soal selidik dalam talian dan di lokasi pemeriksaan fizikal daripada 278 jangka panjang Shaklee pelbagai pengguna tambahan diet. Data untuk 602 bukan pengguna dipadankan dan 176 tunggal pengguna multivitamin telah diperolehi daripada Seluruh Negara Kesihatan dan Pemakanan Ukur Peperiksaan (NHANES) kesihatan dan pemakanan kajian yang terbesar dan paling lama negara, ditaja oleh Pusat Kebangsaan untuk Statistik Kesihatan ".


Ini lah masanya anda beralih kepada nutrisi 100% semula jadi dan bersama dengan mereka yang telah lama menikmati taraf kesihatan yang lebih baik dan selamat!


Sila hubungi lanjut di talian (SMS / WASSAP / EMAIL)

  Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com

Bagi mereka yang sememangnya sangat suka menggunakan produk Shaklee terutamanya set vitamin Shaklee yang sangat hot & Sold out tetapi masih lagi tidak mendaftar sebagai ahli. So inilah masanya anda mendaftar Shaklee.

Sebab anda Wajib daftar ahli Shaklee


  1. Menikmati harga ahli yang sangat murah bagi pembeli tegar Shaklee.
  2. Membeli dan terima bonus bulanan (T&C).
  3. Menambah pendapatan a.k.a bisnes part time.
  4. Join Group Shaklee yang sangat hebat dan anda di ajar bagaimana menjana pendapatan 4 angka setiap bulan.




 Okey Kali ni Shaklee Promotion untuk bulan Mei adalah Meal Shake ok...So boleh borong untuk buat stok bulanan dengan harga terendah dari biasa.

Kebaikan Meal Shake yang kaya Kalsium, Protein &  Vitamin kepada :


  • Mereka yang tersangat la kurus dan berimpian tinggi nak tambah berat badan sangat di syorkan....
  • Anak - anak yang sangat la susah nak disuruh makan. Mealshake penyelesaiannya...
  • Kanak - kanak yang ada sifat cerewettttt dalam memilih makanan..
  • Orang yang susah nak makan vitamin dalam bentuk tablet/pil.Minum je meal shake settle masalah!
  • Kanak - kanak yang senang kena penyakit demam, batuk, selsema dan sebagainya.
  • Mereka yang ada ekzema dan sembelit. Meal shake akan rawat sel-sel agar lebih sihat.
  • Meal shake ada 24 jenis vitamin dan trace mineral penting yang badan kita perlukan. No wonder ia Power!!

Meal Shake






Jom pakat - pakat dengan kawan borong banyak dapat harga murah !

Sila SMS/Wassap AT sebelum 31hb Mei :

  Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com




backpackers

 Entry kali ini AT nak cerita tentang Vitamin wajib yang perlu di bawa oleh semua orang jikalau ingin keluar mengembara ke luar negara atau mereka yang di kenakan bertugas ke tempat - tempat yang mudah di jangkiti penyakit seperti negara India. Ops bukan niat nak memburuk - buruk kan ye..tapi cuma sebagai persediaan kerana umum tahu sesetengah tempat di sana amalan kebersihan agak kurang di titik beratkan. Walau apa pun tidak salah kalau kita sentiasa sediakan payung sebelum hujan...faham - faham je lah kalau dah jatuh sakit di tempat orang, semua kerja akan tergendala.

Jangkitan selsema sewaktu mengembara.

Ya untuk pengetahuan semua produk Shaklee ini ter sangat lah mudah untuk di gunakan kerana ia di bungkuskan dalam bentuk sachet yang kecil - kecil. Senang untuk di bawa ke mana- mana dan bila - bila masa sahaja...

Cara makannya sangat mudah, hanya tuangkan sahaja dalam mulut dan hisap pelahan - lahan. Rasanya? Jangan risau kerana kanak - kanak pun sangat suka akan rasanya...Hmmm tentulah rasanya sedap dan manis berlemak....

Paket kecil mudah di bawa kemana - mana.

         Okey apa produk terbaik yang AT ceritakan ini ya ? Okey produk yang AT memang wajib ada dalam beg tangan AT ini namanya NutriFeron. Jom tengok gambar di bawah ni bagi yang belum kenal produk Shaklee yang sangat berguna di saat - saat kecemasan  ini...


Nutriferon Shaklee produk wajib yang AT sentiasa bawa kemana - mana !

 Cara nak guna pula tersangat lah mudah... semudah ABC....koyak dan makan jer Nutriferon tu......♥(ˆ⌣ˆԅ)





    So sekarang ni  AT nak share segala jenis kebaikan Nutriferon ni dan kenapa ia wajib ada dalam beg kita. Jom review kat bawah ni....

Kebaikan UTAMA Nutriferon :

Menguatkan Sistem Pertahanan badan kita.
Membantu melawan demam selsema biasa.
Menentang Kerosakan akibat radikal bebas.

   So kalau sesiapa yang dah ada plan nak jalan - jalan makan angin ke luar negara atau tetiba kena bertugas di luar negara atau yang plan nak backpackers dengan kawan - kawan ke luar negara atau sesiapa jer yang nak beraktiviti memanjat gunung atau apa - apa saja lah...pastikan ada Nutriferon dalam beg tu...simpan dan guna sebaiknya...


Nutriferon tidak ada di jual di farmasi ye, hanya dijual melalui pengedar Shaklee yang berdaftar jer...

Nak maklumat lanjut atau pesanan stok NutriFeron call / Wasap / email :

  Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com








Ramai tertanya - tanya bagaimana menjadi ahli Shaklee?


Cara Pertama:
Ikuti 3 langkah mudah :


1. Yuran Ahli Seumur Hidup RM69 + RM20 untuk pengeposan memberkit.



2. SMS / Wassap : 017 - 7697364 (Info Akaun Pembayaran)

3. SMS / Wassap / Email maklumat di bawah :
  • Nama penuh
  • I/C
  • Alamat Rumah
  • Nama Suami / Isteri (Bagi Yang Sudah Berkahwin)
  • I/C (Suami / Isteri)
  • No. Telefon (Suami / Isteri)

Cara Kedua:

Pembelian sebarang produk Shaklee bernilai 200UV akan melayakkan anda mendapat keahlian PERCUMA seumur hidup!


Mudah kan? Masih ragu - ragu dan tidak faham? Call Amy 017 - 7697364



Tempoh Proses pendaftaran keahlian adalah dalam 1 - 4 hari.


Sebarang Pertanyaan Sila SMS / Wasssap/ Call :

  Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com






Bonus ...Oh...Bonus.....! 


 Hari ini AT nak share Bonus - Bonus Cek dari Shaklee. Bonus cek ini berdasarkan setiap pembelian kita dengan Shaklee. Tapi bonus - bonus ini Shaklee hanya akan bagi pada yang sudah mendaftar sebagai ahli sahaja. Oh ya, AT post bonus cek ni bukan untuk menunjuk - menunjuk ya. Tapi sekadar untuk berkongsi kepada pembaca di luar sana.

1) Bonus pada bulan Mac. Masa ni AT tak banyak sangat membeli barang sekadar vitamin -vitamin untuk diri sendiri dan emak di kampung.


2) Bonus ni untuk bulan April. Ada lah sedikit tambahan pada pembelian produk selain vitamin. AT beli water pitcher dari Shaklee. Memang berbaloi water pitcher tu dan yang penting dia murah sangat.



So, para - para pengguna Shaklee yang masih belum mendaftar jadi ahli anda daftarlah segera. Untuk makluman semua Shaklee satu - satunya Syarikat MLM yang memberikan keahlian seumur hidup dengan pembayaran yang tersangat lah murah!!. Anda perlu tahu setiap pembelian produk Shaklee anda akan di bayar bonus bulanan (T & C).

Bagi keterangan lanjut bolehlah hubungi AT segera!

Rebut Peluang ini disamping dapat membeli dengan harga yang lebih murah + Bonus bulanan (T&C).


  Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com



Tahukah ANDA bahawa Shaklee telah menawan berjuta penduduk di seluruh dunia?

Tahukah ANDA Shaklee Telah Berada Dalam Kehidupan Manusia Hampir 50 Tahun!

   
 Kesihatan adalah tenaga, kecergasan dan kesejahteraan. Anda tahu apabila anda rasa ia, apabila anda melihatnya; hidup yang sihat adalah satu perkara yang indah. Mereka yang sihat rasa bertenaga dan kelihatan hebat.

 Pemakanan Shaklee telah membantu dalam mewujudkan kehidupan yang lebih sihat untuk berjuta-juta orang selama lebih 50 tahun. Mencari semula rasa sihat dengan Pemakanan Shaklee.








Tahukah ANDA Shaklee Bebas Daripada Kandungan Bahan Berbahaya Seperti dibawah ?

  • NO Parabens
  • NO Triclosan
  • NO Phthalates
  • NO Sodium Lauryl Sulfate (SLS)
  • NO Sodium Lauryl Ether Sulfate (SLES)
  • NO 1,4-Dioxane
  • NO Propylene Glycol
  • NO Volatile Organic Cleaning Compounds (VOCs)
  • NO Hydrochloric Acid
  • NO Ammonia
  • NO Sodium Hydroxide
  • NO Butyl Cellosolve
  • NO Formaldehyde
  • NO Bisphenol-A
  • NO Petroleum Distillates
  • NO Toulene
  • NO Chlorine Bleach
  • NO MSG
  • NO Dyes
  • NO Trans Fats
  • NO Artificial Sweeteners
  • NO Toxic Inks
  • NO Banned Substances


Periksa Semula Kandungan Dalam Setiap Produk Makanan, Kosmetik, Penjagaan Rambut & Penjagaan Kebersihan Rumah Yang Anda Telah Guna Selama ini.....pasti anda akan lihat senarai bahan - bahan berbahaya ini....!
Inilah masanya anda menukar produk anda kepada yang lebih selamat dan boleh menjamin kesihatan anda dan keluarga anda...Jadilah pengguna yang bijak dalam membuat pilihan demi masa depan keluarga anda...!



Tahukah ANDA Shaklee Adalah 100% Semula Jadi!



Siapakah yang perlu menggunakan produk Shaklee?

 Mereka yang ingin mengamalkan cara hidup sihat.
Pengamal Vegetarian.
✔ Semua orang dewasa & kanak - kanak kecil.
Mereka yang ada sebarang penyakit.
 Mereka yang inginkan vitamin 100% semula jadi.
Mereka yang bergelar Athlete.
Mereka yang ingin cantik secara semula jadi dan selamat.
Mereka yang ingin kurus secara sihat dan selamat.
Mereka yang mempunyai gaya hidup yang sibuk.
Mereka yang mempunyai daya imunisasi yang rendah.
Mereka yang sibuk bekerja.
Mereka yang suka mengembara ke luar negara.
Mereka yang senang terkena jangkitan penyakit.
Mereka yang bekerja di negara-negara berisiko penyakit.

Jika anda adalah salah seorang dari mereka di atas sila hubungi saya untuk konsultasi PERCUMA !



SMS/WASSAP AMY di talian:
  Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com




  
Tahukah anda Vitamin E dari Shaklee Boleh Atasi Masalah Kesuburan?

VITA E COMPLEX
 

Masalah Kesuburan di Kalangan Lelaki dan Perempuan?


Gaya hidup masa kini telah banyak mengubah tabiat pemakanan seharian manusia sehingga tanpa disedari kita telah membenarkan sumber-sumber makanan yang telah banyak diubah genetiknya atas dasar keuntungan semata - mata merosakkan sel - sel badan kita. Ini merupakan salah satu sebab mengapa berlakunya banyak masalah kesuburan berlaku di kalangan lelaki dan perempuan penduduk Malaysia.

Tahukah anda salah satu sebab punca mengapa masalah ini berlaku?
Ia disebabkan badan manusia kekurangan vitamin E Complex. Vitamin E yang di perlukan dalam pemakanan seharian masih tidak mampu menampung keperluan badan manusia di tambah lagi gaya pemakanan yang sudah berubah dan telah banyak merosakkan kandungan vitamin di dalamnya ketika makanan itu sendiri di sediakan. Alangkah ruginya kita apabila terlepas pandang akan hal ini.

Saban tahun banyak kes di rekod kan tentang masalah kesuburan di kalangan penduduk Malaysia. Di dalam hal ini Shaklee telah menyediakan Vitamin E yang mampu menampung keperluan badan manusia. 

Vitamin E Complex Shaklee memberi manfaat sepenuhnya untuk tubuh manusia menjadi lebih subur.


Masalah yang ramai orang tidak mahu ambil tahu....

  • Adakah anda rasa anda sudah mendapat Vitamin E secukupnya setiap hari?
  • Adakah anda menjamin tahap kesuburan anda di tahap yang terbaik?
  • Adakah anda tahu masalah kesuburan telah menjadi punca penceraian akibat gagal mendapatkan zuriat?
  • Adakah anda sebagai lelaki yakin anda mempunyai sperma yang berkualiti?

Jika anda seorang yang bertanggungjawab dengan diri anda dan tidak mahu dipersalah kan di kemudian hari segeralah mempersiapkan diri dari SEKARANG!!!

Dapatkan Set Kesuburan anda Sekarang , Hubungi :

Call/Wassap : 017 - 7697364    







 Vita - E Complex

Vitamin E Semulajadi Untuk Kesihatan Jantung, Otak, Kolon, Prostat  dan Sistem Imun.

Vitamin E sejenis antioksidan kuat yang boleh larut dalam lemak dimana menyokong kesihatan jantung,otak dan prostat di samping meningkatkan fungsi peparu , kolon dan keimunan. 

 Satu kajian yang dijalankan oleh sekumpulan penyelidik di Universiti Tufts menunjukkan bahawa pengambilan Vitamin E berupaya meningkatkan fungsi keimunan pada warga tua.



Satu Kapsul Gel Lembut Membekalkan:
  • 400 IU vitamin E dari sumber semulajadi
  • 10 mcg Selenium sebagai pelengkap bagi menyempurnakan aktiviti Vitamin E

Adakah Anda Mengambil Vitamin E dengan Cukup?
     
    Untuk 400IU Vitamin E , seseorang perlu mengambil makanan berikut untuk sel -sel sihat melawan radikal bebas :
  1. 1 Kg Biji Gandum
  2. 500ml Minyak SafFlower
  3. 8kg Sayur Bayam
  4. 500gm Badam


8 Fungsi Utama Vitamin E Selain Untuk Kecantikan Kulit:
  1. Melindungi Jantung dari Serangan Penyakit jantung
  2. Mempertingkatkan kemampuan Reproduktif - Meningkatkan Kualiti Sperma Lelaki
  3. Anti Penuan untuk kulit lelaki dan perempuan
  4. Anti - Oksida yang Kuat dalam melawan sebarang penyakit dalam tubuh
  5. Meningkatkan Kelestarian Tenaga Seksual lelaki Dan Wanita
  6. Memperbaiki Arthritis
  7. Menghalang keguguran 
  8. Memperbaiki parut


Cukupkah Vitamin E untuk Mendapatkan Kulit Cantik, Gebu, Mulus dan Halus?
   
Tidak cukup ya, pengambilan gabungan vitamin B , C & E bersama - sama amat perlu dimana ia akan menggandakan kesan anti-oksidasi dalam melawan radikal bebas. Maka proses untuk menghasilkan kulit sihat, gebu, mulus dan cantik akan lebih cepat tercapai !

Vitamin E dari Shaklee


Sila Hubungi Amy untuk pembelian Vitamin E    Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                  



HARGA PRODUK SHAKLEE

Kami menyediakan semua rangkaian produk Shaklee Malaysia.Harga yang dipaparkan adalah harga runcit . Jika anda mempunyai kekangan bajet / ingin mencuba produk tertentu, hubungi kami untuk rundingan lanjut.



 HARGA PRODUK SHAKLEE :


  KOS POS BARANG SHAKLEE                         --->>      Semenanjung RM10     Sbh / Swk RM15   



 Size (Biji)     
         Retail (RM)        
 NUTRISI / VITAMIN                          
 Semenanjung  
 Sabah/Sarawak  
Vita-Lea Iron Formula 
120
88.75
93.75
Vita-Lea® for Children (Chewable)
65
48.75
51.25
NutriFeron™ (Stick)
30 pcs x 1.2g
181.25
191.25
Garlic Complex
60
47.50
50.00
Chewable Vita-C™ (100mg)
90
37.50
40.00
Sustained Release Vita-C™ (500mg)
180
92.50
97.50
Vitamin E Complex™
120
149.00
154.00
Peppermint-Ginger Plus
90
45.00
48.00
Herb-Lax® Tablets
120
52.50
55.00
Alfalfa Complex (S)
330
53.75
56.25
Alfalfa Complex (L)
700
97.50
102.50
Lecithin
180
52.50
55.00
B-Complex
120
53.75
56.25
Zinc
120
33.75
35.00
GLA Complex
60
91.25
95.00
Energizing Soy Protein (Canister)
850gm
150.00
155.00
Meal Shakes – French Vanilla
544gm
113.75
121.25
Performance® – Orange
539gm
82.50
87.50
Fiber Plan® Unflavored
300gm
168.75
176.25
CorEnergy
90
148.00
155.00
OsteMatrix™
120
61.00
65.00
OmegaGuard™
90
136.00
140.00
DTX Complex™
90
155.00
160.00
CarotoMax®
30
74.00
77.00

Vivix™
150ml
475.00
499.00
 Phytocol-ST
           120             197                180


  PENJAGAAN BERAT BADAN                  
Cinch Shake (Canister) – Vanilla
15 servings
173.00
181.00
Cinch Shake (Canister) – Chocolate
15 servings
173.00
181.00
Cinch Shake (Canister) – Café Latte
15 servings
173.00
181.00
Cinch Energy Tea Mix
28 sticks
131.00
138.00

  PENJAGAAN RAMBUT                           
LightWeight Conditioner
296ml
66.25
70.00
Long lasting finishing spray
237ml
58.75
62.50
Nourishing Scalp Treatment
59ml
93.75
98.75
Purifying Shampoo
237ml
62.50
66.25
Replenishing Conditioner
237ml
67.50
71.25
Revitalizing Shampoo
296ml
66.25
70.00

  PENJAGAAN KULIT - NUTRIWHITE          
Daily Defense Whitening Essence
30ml
231.00
243.00
Gentle Action Make-Up Remover
150ml
95.00
98.00
Gentle Deep Foaming Cleanser
150ml
119.00
125.00
Overnight Renewal Whitening cream
48gm
225.00
236.00
Soothing Radiance Whitening softener
150ml
138.00
144.00
Spot Whitening Treatment
10ml
150.00
158.00
Ultimate Protection Whitening Lotion
50ml
200.00
210.00

  PENJAGAAN KULIT - ENFUSELLE           
1. Balancing Moisturizer
59ml
83.75
88.75
2. Enfuselle Pump
21.25
22.50
3. Eye Treatment
14ml
52.50
56.25
4. Hydrating Cleansing Lotion
177ml
96.25
101.25
5. Hydrating Moisturizer
48gm
97.50
102.50
6. Hydrating Toner
177ml
78.75
83.75
7. Purifying Cleansing Gel
177ml
88.75
93.75
8. Purifying Toner
177ml
78.75
83.75

Enfuselle Basic System
(Kulit  Normal - Kulit Berminyak)
303.75
322.50
No.1, 3, 7, 8, 
Enfuselle Basic System
(Kulit Normal  - Kulit Kering)
325.00
343.75
No.3, 4, 5, 6


  PENJAGAAN HARIAN                            
Herbal Bland Muliti-Purpose Cream
4oz
27.50
28.75

  PENJAGAAN RUMAH                            
Get Clean® Water Pitcher
(Starter Pack + 3 pack Refill) 
1 set
460.00
483.00
Basic-H™ Organic Super Cleaning Concerntrate
16 oz
46.00
49.00
Dish Wash Concerntrate
16oz
28.00
29.00
Fresh Loundry Concentrate
5.5lb
80.00
84.00
Soft Fabric Concentrate
32fl
40.00
42.00




   Telefon Amy : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com