Rahsia Kulit Cantik Awet Muda Umur 40 an tetapi seperti 30 an | Set Cantik


Perbezaan wajah bagi mereka yang mengamalkan pemakanan vitamin yang betul..

 Banyak yang saya jumpa wanita berumur 40 an tetapi wajahnya seperti 30 an. Apabila di tanya apakah rahsianya? Jawapannya adalah pemakanan. Ye pemakanan adalah faktor utama terpenting dalam mengekalkan kecantikan kulit.
Pengambilan makanan berzat dan memenuhi kehendak badan mampu mengekalkan kestabilan tubuh badan seseorang.

Hasil penjagaan kulit dari awal dan mengambil vitamin yang cukup.. 

Rahsia kulit cantik tidak terletak pada alat solekan yang mahal semata - mata. Apa yang tubuh badan kita tunjukkan itu adalah interperetasi amalan pemakanan seharian seseorang itu sendiri.

Buah - buahan yang kaya vitamin C dan tinggi antioksidan adalah rahsia kulit awet muda!

Pengambilan vitamin tambahan adalah salah satu cara terbaik untuk menjaga kesihatan tubuh badan dan kecantikan kulit seseorang. Amalan memakan vitamin - vitamin tertentu mampu membekalkan zat - zat terbaik yang mungkin kurang dalam badan seseorang. Sama ada kita sedar atau tidak kehidupan hari ini yang dikelilingi dengan banyak tekanan juga menjadi salah satu punca kulit seseorang tua sebelum waktunya.

Wajah anda memberitahu keadaan kulit anda yang sebenarnya..


Apa yang saya ingin kongsikan disini adalah pengambilan vitamin - vitamin mengikut keperluan tubuh badan di samping mengekalkan wajah kekal awet muda.


Pengambilan Vitamin yang betul adalah satu pelaburan yang berbaloi untuk tubuh badan anda.
Rahsia Kulit Cantik Awet Muda seperti remaja


1. Vitamin E Complex Shaklee - Anti penuaan terbaik!

Tidak hairan lah di usia 40-anJennifer Lopez kekal awet muda seperti 30-an..!!

Pengambilan 1 kapsul Vitamin E  (400IU) setiap hari secara konsisten sangat membantu melambatkan penuaan ,  berkuasa mengurangkan kedut kulit,  garis halus, parut - parut lama atau baru, jerawat , mengecilkan liang roma yang terbuka dan kesan bintik - bintik penuaan . Ianya juga mampu memulihkan tekstur kulit  dan ton kulit muka, dada dan otot peha anda. Vitamin E complex Shaklee diperbuat daripada minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan Vitamin E, di ekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif  secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta). Ianya adalah Vitamin E yang paling lengkap di pasaran !


2.  Vitamin C Sustained Release Vita C 500mg

Vitamin C terbaik dari Shaklee berfungsi melepaskan vitamin C secara berperingkat ke dalam tubuh badan anda.

Tahukah anda ramai wanita tidak ambil kisah tentang keperluan Vitamin C dalam tubuh badan mereka? Ini dapat dilihat pada kulit wajah yang sembap, kusam, tidak bercahaya dan berjeragat di usia yang muda. Tahukah anda badan kita akan kehilangan vitamin C ini setiap hari dan kita perlu menambah vitamin C yang hilang bagi membantu tubuh badan terus kekal bekerja dengan baik kerana badan kita tidak mampu  menghasilkan Vitamin C sendiri !  Pengambilan Vitamin C setiap hari akan menyebabkan kulit anda menjadi lebih cerah, mampu melambatkan penuaan, mampu menyekat pembentukan pigmen yang menjadi punca utama kejadian jeragat.


3. vitamin B -Complex - Anti Stress!!


Tahukan anda B-Complex adalah Anti Stress dan mampu menghilangkan jerawat di belakang badan anda!

Percaya atau tidak, stress adalah musuh utama wanita masa kini. Mahu atau tidak mahu ia tetap akan mengekori kita. Namun begitu kita perlu bijak mengawal stress tersebut . Manfaat B-Complex Shaklee sangat banyak dan salah satunya adalah ia membantu tubuh melawan tekanan dengan cara ia memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala,, tekanan, kemurungan insomnia. Para Saintis Shaklee telah mencipta asid folik secara semula jadi yang pertama di dunia dengan kadar keboleh serapan  yang sangat tinggi dan berkualiti. Ini kerana, asid folik yang semula jadi tidak mudah untuk diserap oleh tubuh, dan hampir 99% asid folik yang terdapat dalam pasaran adalah bersifat sintetik,


Minum Air 3 Liter sehari!

Air mineral/bertapis adalah paling baik untuk tubuh badan anda.


Apabila anda mula mengambil vitamin Shaklee dalam diet seharian anda, anda wajib minum air putih sebanyak 3 liter sehari. Percayalah anda akan melihat hasil yang menakjubkan pada wajah anda. Dengan pengambilan vitamin lengkap dan air secukupnya di jamin kulit anda akan awet muda !


Konsultasi percuma !

Amy Munirah --> 017-7697364


Post a Comment