Cara kuruskan badan dengan cara yang paling mudah | Set kurus Shaklee

Selamat Malam semua....

Harini  nak share sikit tips tentang cara nak makan Shaklee untuk mereka yang ingin menguruskan badan.
Jom ambil pen buat catatan sikit dan jangan lupa tampal di peti ais ye...

==============
MInggu Pertama
==============

Pagi : Breakfast macam biasa, ambil vitalea 1 biji

Morning Teabreak : Minum Cinch Vanilla / Coklat segelas. Bancuh satu scoop dgn plain water/fresh milk/soya milk.. (Boleh minum fiber macam Psyllium Husk atau yang seangkatan dengannya)

Lunch : Makan macam biasa. lepas lunch amik lecithin 3biji

Petang teabreak : Minum Cinch segelas.. Bancuh satu scoop dgn plain water/fresh milk/soya milk.. (Boleh campur minum fiber)

Malam : Dinner mcm biasa/ if tak makan, make sure ada makan biskut ke roti ke sup ke. JANGAN skip mkn .. Selepas tu amik lecithin 3biji..

Sebelum Tidur - Ambil B- complex, alfalfa 2-3biji, Vitamin C 1 biji


=============
Minggu Kedua
=============

Sama jadual tapi dah boleh start minum Cinch sekali sehari kalau nak.. Cinch ni akan bg kiter rasa kenyang dan bertenaga juga..


*******************  TIPS !!! **********************************

- Morning Teabreak dalam pukul 10am
- Afternoon Teabreak dalam pukul 430pm-500pm
- Minum air putih 2-3 L sehari.. WAJIB (basically setiap 25kg berat,kene amik 1liter air.. so pandai2 kire liter air yang          anda perlu kan ye..)
- JANGAN sesekali skip minum air putih yea
- JANGAN skip makan .. at least makann biskut, roti, hirup sup
- If possible 2 mingu pertama.. tulis apa jua yg dimakan.. utk tgk berape banyak kalori kita amik sehari.. buat 2 minggu pertama je..nanti lama-lama jadi habit...

******************* PENTING !!! *********************************

DISPLIN!  dan jangan depends dgn figure kat alat timbang..sebab degan shaklee..ia tak pecahkan otot tapi ia pecahkan lemak... jadi at least turun 200gm - 500grm seminggu  pun sudah cukup bagus.....




                                                                                    
                                                   Set  Kurus Shaklee
                                                 ------------------------------




Lecithin 180 Biji
Cinch perisa Vanilla/Coklat/Cafe Latte


Vitalea 120 biji






Alfafa Size S / L 



Vitamin C 180 Biji
      
B Complex 120 biji

******************** TESTIMONI PENGGUNA SHAKLEE *******************

Testimoni terbaik Shaklee berjaya mencapai berat ideal dan kembali langsing!..Sumber nurjahblessingsinlife.

Dapatkan segera Set Kurus Terlaris Shaklee!!!
Tiada alasan untuk kurus lagi..!!!!

Sila Klik Untuk pembelian Set Kurus Shaklee.
 !




Sila hubungi Amy Munirah untuk maklumat lanjut mengenai pembelian produk yang bersesuain dengan masalah anda...
Kami akan membantu anda sebaik mungkin....

Amy Munirah 017 - 7697364







   




Post a Comment