Vitamin E Shaklee | Kebaikan Vitamin E Shaklee Yang Sangat Sesuai Dijadikan Hantaran Perkahwinan

SET  SHAKLEE JADI HANTARAN PERKAHWINAN?

BIAR BETUL???

HAAH YE...MULA JADI TREND DAH...



Hmm memang good idea..setuju sangat kalau buat macam gini. Bukan apa, ianya jarang orang buat. Siap boleh 

promosi kat orang kampung sekali tau...hehehehe

Ini adalah contoh - contoh set hantaran dari produk Shaklee yang sempat saya ambil dari Google.. 

Jom kita layan set - set hantaran yang memang superb dan briliant ni...

 SET HANTARAN SHAKLEE !!!!

Ikhsan dari Uncle Google...


Set hantaran ini biasanya untuk para pasangan pengantin baru lah .

 Tak kira lelaki atau perempuan. Set untuk cepat mengandung atau set kesuburan . 

Haa...apalagi boleh plan masukkan set - set hebat Shaklee ni dalam set hantaran anda...

Memang berbaloi sangat...

Jom Whatsapp saya untuk konsultasi percuma dan harga yang lebih murah dari biasa..

|
|
|
|
|
\/
\/
\/

  AMY
017 - 7697364


Post a Comment