Set Basic H Organic Shaklee | Cara nak bersihkan dinding rumah yang telah diconteng !


Okey kali ini saya nak share tentang satu lagi cara paling senang untuk bersihkan kotoran kekal ya...kepada anak - anak yang suka menconteng dinding tu , ibu bapa jangan marah ye..ini adalah masa diorang nak tonjolkan bakat yang terpendam....:P


Masalahnya ada ke cara nak hilangkan kesan conteng ni???

BAsic H organik Shaklee  mampu membersihkan segala kotoran

                           Ye , jawapannya ada!!!!

So tengok gambar di bawah ni, gambar di bawah menunjukkan kesan marker pen sebelum di bersihkan dan selepas dibersihkan. Ini bukan magik ye tapi ni betul - betul punya....


Kesan marker pen hilang dengan Basic H Shaklee (credit to Bonnie)

Gambar selepas adalah gambar menunjukkan kesan contengan marker pen telah hilang sepenuhnya!

Dengan hanya beberapa titisan ajaib sabun Basic H Organik Shaklee...memang super power!!

Basic H Organik? Apa benda tu? Ok Basic H Organik ini adalah sejenis sabun ye. Sabun yang dicipta khas untuk memelihara bumi agar bebas dari kesan toksin. Tau tak ada ribuan jenama sabun yang dijual di pasaran mempunyai kandungan toksin yang tinggi dan penggunaan kerap boleh memberi kesan yang tidak baik pada tubuh badan manusia? penggunaan kerap boleh menyebabkan punca kanser ye..sangat mengerunkan!!

Kalau nak tahu Basic H Organik ini sangat di sarankan kepada mereka yang ada penyakit asma, kanser (kimoterapi) dan mereka yang mempunyai anak kecil dirumah.
Basic H Organik Shaklee

Basic H adalah bersifat Organik. Ianya diperbuat daripada kelapa dan jagung. So kepada yang alah kepada jagung dan kelapa anda di larang menggunakan Basic H ini kerana ia akan memberi kesan kepada anda.

Basic H Organik tersangatlah jimat. Satu botol Basic H ini boleh di bancuh dengan 48 gelen air paip.Ianya sangat selamat dan benar - benar berkuasa!!!

Macam - macam boleh cuci. Super power ! Super Jimat! 

Basic H Organik Sahklee

X TIADA TOKSID
X TIADA GAS BERACUN
X TIADA BAHAN KIMIA MERBAHAYA
X TIADA BAHAN PEWANGI

LEMBUT PADA TANGAN
pH SEIMBANG
TANPA KLORINTempahan boleh dibuat pada bila - bila masa sahaja.

Nak khidmat nasihat boleh hubungi Amy 017 - 7697364


Post a Comment