Shaklee Advanced Joint Health Tablet Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan | Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Advanced Joint Health Tablet 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan 

Advanced Joint Health Tablet mengandungi satu bentuk ekstrak Bosweilia yang telah ditunjukkan di dalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangka masa seawal 5 hari - Hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka!

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Dalam setiap kandungan Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

Ramuan yang dirumus secara saintifik ini merangkumi ramuan yang terbukti secara klinikal:
 • Mengalakkan mobiliti
 • Meningkatkan fleksbiliti 
 • Meningkatkan fungsi sendi
 • Menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang

Manfaat Shaklee Advanced Joint Health ini ialah dalam  3 cara iaitu:
 • Sangat menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.
 • Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.
 • Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan  dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.

Kekalkan kesihatan sendi, yang aktif dan lasak terutama sekali gologan dewasa dan warga tua. Bagi jutaan orang yg mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membengkok, duduk dan berjalan pun terasa begitu mencabar.

Elakkan ketidakselesaan sendiri menghalang anda daripada bergerak aktif dan melakukan perkara-perkara yang anda gemari. Pencegahan awal boleh menjadikan anda sihat pada masa akan datang. Sama ada anda penghidap sakit sendi atau pun tidak, adalah penting anda mendapatkan nutrisi sendi seiring dengan peningkatan usia.


Shaklee Advanced Joint Health Tablet 100% semulajadi dan tidak mengandungi:

Bebas Kondroitin

Bebas kondroitin sulfat sebab ia tidak diserap dengan baik bila diambil secara oral
Kajian terkini menunjukkan kondroitin sulfat mengganggu penyerapan glukosamina yang biasanya senang diserap

Bebas Dadah Terlarang seperti Steroid

Sentiasa selamat, semulajadi dan berkesan
Bebas dari sebarang unsur dadah seperti steroid seperti kebanyakan ubat lutut murah di pasaran.
Mempunyai sijil dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Kandungan eksklusif Shaklee Advanced Joint Health Tablet yang tiada dalam produk lain 

JHT mengandungi bahan-bahan (dibawah), manakala kebanyakan jenama-jenama lain hanya bebas kondroitin sahaja..
 • Extrak Boswellia
 • Bebas Kondroitin
 • Formula sayur-sayuran
 • Vitamin C
 • Zink,tembaga & mangan
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit”Saya adalah pengedar sah Shaklee di kawasan Pasir Gudang Johor. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh dunia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.


Pengedar Pasir Gudang : Amy Munirah 
Contact No | Sms | Whatsapp : 017 - 7697364
Shaklee Independent Distributor : ID No. : 930991  
Facebook | Instagram : Amy Munirah
Email : Leowills@hotmail.com


DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI
Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Keahlian seumur hidup Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook0 comments: