Thursday, September 17

Kulit muka kering bersisik dan cara merawatnya


Masalah kulit muka kering bersisik memang sangat menakutkan. Pelbagai cara digunakan untuk menghilangkan masalah ini. Tapi sebelum itu anda perlu tahu bahawa perubahan kulit anda setiap hari adalah kesan dari pemakanan anda setiap hari.

Maka anda perlu tahu apakah pemakanan yang bagus untuk mengekalkan kulit anda di tahap yang baik dimana kulit anda sentiasa kekal lembap dan sihat. Percayalah jika anda terus menafikan kenyataan ini maka anda akan berdepan dengan masalah kulit sampai bila-bila dan ia tidak akan pernah selesai!

Percayakah anda terdapat wanita diluar sana sanggup untuk menghabiskan ratusan duit setiap bulan untuk membeli kosmetik yang mahal bagi mendapatkan kulit yang cantik?
Tapi hakikatnya penyelesaian itu hanya untuk luaran sahaja bukan dari dalaman itu sendiri. Ini sangat merugikan...kenapa tidak kita memulakan pemakanan yang lebih baik dan sihat dari dalam dan secara tidak langsung ianya sangat membantu tubuh badan menghasilkan kulit yang lebih sihat dan menawan semulajadi?

Ya, kulit yang cantik akan terhasil dan bonus tubuh badan yang sihat bebas penyakit! Sape yang tidak mahukan?

Ok, apa yang ingin saya cadangkan disinilah adalah pemakanan vitamin yang sangat - sangat diperlukan oleh tubuh badan kita setiap hari..vitamin- vitamin inilah yang akan membantu badan kita untuk mendapatkan kulit yang cantik!

SET KULIT CANTIK SHAKLEE

Set vitamin ini adalah paling lengkap dan cukup untuk membantu badan kita sihat dan menghasilkan kulit sihat yang paling optimum dan kesannya anda boleh lihat seawal seminggu bergantung kepada tubuh badan individu tersebut.

Penggunaan yang berterusan sangat disyorkan dan anda akan menikmati hasilnya dimana wajah anda kekal awet muda walaupun usia anda semakin meningkat. 

Lihat sahajalah wajah-wajah pengguna tegar Shaklee, mereka jarang mengenakan solekan tebal kerana kulit mereka sangat sihat dan sentiasa kekal lembap. Saya mempunyai kawan- kawan pengguna tegar Shaklee...jom kita tengok testimoni yang dah berjaya dengan set kulit cantik shaklee ni..


Berminat? Boleh hubungi Amy : 017-7697364

No comments:

Blog yang sangat lama tak di update!

Harini 24 Ogos 2019.... Lama dah tak menulis di sini... sampai terlupa nak log in blogspot ni macam mana...aduhai... ini lah blog perta...