Kecantikan kulit yang paling terbaik Vitamin C Shaklee untuk lelaki dan perempuan !

   Ok kebelakangan ni tak tahulah kenapa AT memang gila sangat dengan drama korea dan lagu - lagu diorang yang sangat best tu. Paling latest AT tengok drama My Love from the star...OMG...tabik spring dengan Kim Soo Hyun. Punya best dia berlakon...memang cool si Kim ni..wallpaper habis dah kena download...Hahhaahah..takpelah janji hati senang...
 kim Soo Hyun oh Kim Soo Hyun....(✿◠‿◠)
OK part yang paling AT suka ialah kulitnya....gebus humangaiii♥ Suka sangat tengok kulit orang korea ni. Mereka memang sangat menjaga kulit mereka sejak dari awal usia lagi. 
Kalau nak tahu mereka amat menitik beratkan penjagaan kulit muka dan tabiat pemakanan mereka yang diamalkan sangat lah bagus. Bayangkan snek harian dioarang adalah buah - buahan....huhuhu...dan ia memang wajib ada.

Buah - buahan yang selalu AT nampak adalah Apple, Kiwi, Strawberry & limau. Semua buahan tu memang tinggi Vitamin C & tinggi antioksidan. So memang tak mustahil la kulit diorang boleh nampak cantik, gebu, licin, bercahaya dan sihat.

Dalam temubual, Kim pernah di tanya tentang rahsia kulitnya yang sangat sihat tu dan jawapannya adalah pemakanan dan senaman harian. Dia sangat menitik beratkan kualiti makanan yang di ambil terutama buah - buahan yang tinggi Vitamin C.

Sekarang ni pun AT dah start jaga pemakanan . tak nak dah ambil snek yang tinggi MSG tu....( ⌣́,⌣̀) ( ⌣́,⌣̀)
Selain pemakanan harian, AT cukup jaga dengan pengambilan vitamin harian...Target AT nak dapatkan kulit yang sihat dan cerah macam Kim Soo Hyun ni...AT tak kisah berhabis janji dapat kulit yang diidamkan....yuhuii
Vitamin wajib AT adalah Vitamin CVitamin E, Vitamin B, VIVIX ni memang paling terbaik....☜(ˆ▽ˆ).....
highly recommended ok...ᕙ(`▽´)ᕗᕙ(`▽´)ᕗ...patut la VIVIX ni boleh sold out berjuta di seluruh dunia.....Thanks Shaklee!

 AT start ambil full vitamin ni sejak bulan March 2014. Semestinya semua vitamin adalah produk Shaklee...senang, tak payah nak pening - pening nak cari produk yang bagus dan semulajadi dan yang paling penting sangat jimat ok...overall produk dia ni tahan berbulan. 

 Paling AT tak sabar nak makan produk Shaklee ni sejak bila tengok artis glamer macam Jennifer Lopez dengan adik Che Ta si Ayu Raudhah  tu adalah pengguna tetap SHAKLEE ...patut la kulit diorang sihat dan kekal awet muda.Ok la cukup la entry untuk malam ni. AT sambung malam esok..Nite



Saya teringin nak makan Vitamin Shaklee! Cepat Hubungi Amy Sekarang !

  Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com










Post a Comment