NutriFeron Shaklee | Vitamin Untuk Kaki Backpackers! Vitamin Shaklee yang wajib Di bawa ke luar negara !


backpackers

 Entry kali ini AT nak cerita tentang Vitamin wajib yang perlu di bawa oleh semua orang jikalau ingin keluar mengembara ke luar negara atau mereka yang di kenakan bertugas ke tempat - tempat yang mudah di jangkiti penyakit seperti negara India. Ops bukan niat nak memburuk - buruk kan ye..tapi cuma sebagai persediaan kerana umum tahu sesetengah tempat di sana amalan kebersihan agak kurang di titik beratkan. Walau apa pun tidak salah kalau kita sentiasa sediakan payung sebelum hujan...faham - faham je lah kalau dah jatuh sakit di tempat orang, semua kerja akan tergendala.

Jangkitan selsema sewaktu mengembara.

Ya untuk pengetahuan semua produk Shaklee ini ter sangat lah mudah untuk di gunakan kerana ia di bungkuskan dalam bentuk sachet yang kecil - kecil. Senang untuk di bawa ke mana- mana dan bila - bila masa sahaja...

Cara makannya sangat mudah, hanya tuangkan sahaja dalam mulut dan hisap pelahan - lahan. Rasanya? Jangan risau kerana kanak - kanak pun sangat suka akan rasanya...Hmmm tentulah rasanya sedap dan manis berlemak....

Paket kecil mudah di bawa kemana - mana.

         Okey apa produk terbaik yang AT ceritakan ini ya ? Okey produk yang AT memang wajib ada dalam beg tangan AT ini namanya NutriFeron. Jom tengok gambar di bawah ni bagi yang belum kenal produk Shaklee yang sangat berguna di saat - saat kecemasan  ini...


Nutriferon Shaklee produk wajib yang AT sentiasa bawa kemana - mana !

 Cara nak guna pula tersangat lah mudah... semudah ABC....koyak dan makan jer Nutriferon tu......♥(ˆ⌣ˆԅ)





    So sekarang ni  AT nak share segala jenis kebaikan Nutriferon ni dan kenapa ia wajib ada dalam beg kita. Jom review kat bawah ni....

Kebaikan UTAMA Nutriferon :

Menguatkan Sistem Pertahanan badan kita.
Membantu melawan demam selsema biasa.
Menentang Kerosakan akibat radikal bebas.

   So kalau sesiapa yang dah ada plan nak jalan - jalan makan angin ke luar negara atau tetiba kena bertugas di luar negara atau yang plan nak backpackers dengan kawan - kawan ke luar negara atau sesiapa jer yang nak beraktiviti memanjat gunung atau apa - apa saja lah...pastikan ada Nutriferon dalam beg tu...simpan dan guna sebaiknya...


Nutriferon tidak ada di jual di farmasi ye, hanya dijual melalui pengedar Shaklee yang berdaftar jer...

Nak maklumat lanjut atau pesanan stok NutriFeron call / Wasap / email :

  Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                  
   Email : Leowills@hotmail.com







Post a Comment