Penapis air mudah alih dari Shaklee mesti dan wajib ada di setiap isi rumah penduduk seluruh Malaysia.

Pengalaman duduk di kawasan perumahan lama sangat menyulitkan. Sistem perpaipan yang masih menggunakan besi bergalvani menyebabkan air berkarat dan sangat membahayakan kesihatan.Rasa air yang agak berbau dan kesan karat halus sangat meloyakan. Tambahan cabaran tinggal menyewa agak sukar untuk membuat keputusan membeli penapis air kerana perlu pemasangan perpaipan. Tak sangka setelah mengenali Shaklee AT terus membeli penapis air Shaklee yang sangat unik ini. Paling penting ia boleh di bawa ke mana - mana yang kita suka. Boleh bawa pergi berkelah, travel jauh dan senang dibawa kemana - mana  yang kita nak.

Tak memerlukan kerja - kerja  pemasangan perpaipan seperti penapis lain.

Yang Ini tinggal tuang dan minum terus air tu....SMART kan Filter air ni....(っ◕‿◕)っ ♥
Jug Penapis Air paling femes dari Shaklee atau lebih dikenali Water Pitcher..Sangat smart OK..(͡° ͜ʖ ͡°)

Setakat ni AT dah guna Penapis air dari Shaklee ni hampir 2 bulan. Penapis air ni siap penanda turas. Penanda turas ini berfungsi setiap kali kita tuang air yang baru dan dia akan automatik kira berapa kali kita dah tuang air yang baru. Apabila sampai masa kita akan tahu bila nak tukar filter dalam penapis air tu. Penapis air ni boleh turas sampai 303 liter atau 80 gelen air. COMEL tapi POWER !!! .....ᕙ(`▽´)ᕗ

Walaupun comel tapi sangat power dalam bab menapis air ni.Penapis air dari Shaklee ni di reka agar boleh di bawa kemana  - mana dan berkemampuan tinggi untuk turas air kotor yang terkandung bendasing berbahaya dan mengandungi plumbum yang kita takkan nampak dengan mata kasar. Biasanya benda ini kita terlepas pandang dan sering menganggap bahawa air sudah cukup bersih dan selamat diminum setelah di masak! .....ಠ_ರೃ

Kesimpulannya AT sangat berpuas hati dengan penapis air Shaklee ni (water pitcher). Sangat di Syorkan kepada kawan - kawan diluar sana. Jagalah kesihatan dari awal lagi  dengan mula menjaga kualiti setiap titisan air yang masuk dalam badan kita!


Jom dapatkan sekarang!
AT sangat berpuas hati dengan Kualiti dan rekaan penapis Shaklee ni!..... Rate : ★ dari AT !!!



Hubungi Amy Sekarang : 

   Telefon : 017 - 7697364                                                                                                                




   Email : Leowills@hotmail.com

Penapis Air Shaklee Super Jimat & Super SMART in market !!!   ≧✯◡✯≦


     
Post a Comment