Penapis Air Mudah Alih dan Murah di pasaran | Penapis Air Shaklee,

Penapis Air Shaklee

Apa Yang Ada Di Dalam Air

Bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda sebenarnya boleh hadir dalam air minuman keluarga. 
Logam berat, Pencemaran industri, racun perosak, bahan cemar merbahaya  ini boleh memasuki bekalan air kita. 
Menurut America Syarikat agensi perlindungan alam sekitar, air yang kita minum adalah bertanggungjawab sehingga 20% daripada pendedahan plumbum pada manusia. Dan laporan EPA menunjukkan bahawa sekurang-kurangnya 13% daripada sistem rawatan air negara telah melanggar akta air munim yang selamat dalam setiap lima tahun yang lalu.

Memperkenalkan Get CleanWater

Get Clean Water Pitcher Shaklee adalah revolusi baru - penapisan sistem water-filtration pitcher  disahkan oleh persatuan kualiti air (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead, serta berpuluh-puluh bahan pencemar lain yang boleh hadir dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan anda.
Multipatented get clean Water menggunakan blok pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air anda.
Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, setiap penapis dibuat daripada tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zeroemission.
tambahan pula ia merupakan water filtrition pitcher pertama dengan sistem penapis karbon-blok yang boleh diisi semula, jadi kurang sisa akan ke tapak pelupusan.
Bersih..air yang sihat...planet yang lebih bersih! 

Perbezaan Shaklee

  • Selamat - menyingkirkan kandungan plumbum dan banyak lagi bendasing lain, berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air.
  • Mesra alam - memelihara alam sekitar menggunakan sistem penuras jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertaman; di mana ia dapat mengurangkan timbunan sisa. Setiap penuras diperbuat arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.
  • Handal - Lebih banyak air bersih pada setiap masa. Get Clean Water Pitcher menghasilkn 303liter air (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana 2 kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.  
  • Pilihan Bijak - Menjimatkan kos rakyat Malaysia yang banyak minum air botol. Dengan hanya beberapa sen selitir sahaja, Get Clean Water pitcher dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut jika perlu.

 Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit”Saya adalah pengedar sah Shaklee di kawasan Pasir Gudang Johor. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh dunia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.
 Pengedar Pasir Gudang : Amy Munirah 
Contact No | Sms | Whatsapp : 017 - 7697364
Shaklee Independent Distributor : ID No. : 930991  
Facebook | Instagram : Amy Munirah
Email : Leowills@hotmail.com


DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI
Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Keahlian seumur hidup  Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook

0 comments: