Rahsia Rambut Subur, Kuat Dan Cantik Menawan Dengan Nourishing Scalp Treatment | Nourishing Scalp Treatment Shaklee

 Nourishing Scalp Treatment Shaklee


Syarat memperolehi rambut yang kuat dan sihat, semua jenis stress yang dihadapi oleh kulit kepala mesti ditangani. Memperkenalkan ramuan eksklusif , yang diperolehi secara semulajadi Shaklee Scalp Health Complex, Gabungan 10 vitamin, mineral dan herba yang menyuburkan kulit kepala dan rambut.


Manfaat Utama  Nourishing Scalp Treatment
 • Memberi tenaga kepada folikel rambut. Swirtea dan ginseng merangsang dengan lembut peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk bebuli rambut.
 • Panthenol menguatkan rambut dan merangsang kelembutan yang bersinar.
 • Melindungi dari pencemaran.Minyak daun teh menyokong kebolehan semulajadi kulit kepala mengelak dari folikel rambut dari tersumbat. Antioksidan -Superoxide Dismutase (SOD), dan ekstrak teh hijau(daun Camelia Sinensis) - melindungi dari stress persekitaran  dan menjadikan kulit kepala selesa.
 • Mengurangkan penampilan berminyak dan mengelupas dengan Zinc PCA, Vitamin B6 dan Saw palmetto (Ekstrak buah Serenoa Serrulata).
 • Melegakan iritasi (Ekstrak teh hijau Camellia Sinensi), Dipotassium Glycyrrhizate melegakan iritasi atau kegatalan persekitaran dan menyokong keseimbangan semulajadi minyak atau kelembapan. Metabolisme kulit kepala seterusnya disokong oleh mineral kulit yang penting termasuk Kuprum, Zinc dan Manganese. 
Masalah rambut, kering dan kusam


ProSante Nourishing Scalp Treatment menormalkan kulit kepala untuk menyediakan pesekitaran kulit rambut yang lebat dan sihat. Manfaat pelindungan bertenaga Shaklee Scalp Health Complex - disampaikan dalam bentuk lembut dan rawatan intensif yang akan meningkatkan sinaran, warna, ketebalan dan tekstur rambut dari semasa ke semasa.

Apabila terlalu banyak folikel rambut 'berehat' penghasilan rambut baru dikurangkan. Rambut yang masih anda miliki tertakluk kepada kerosakkan seterusnya oleh serangan persekitaran. Ini akan menjadikannya nampak nipis dan pincang, merasa rapuh dan lemah dan berkeadaan teruk. Rambut anda juga terdedah kepada kerosakkan akibat bahan kimia untuk mewarna , mengkerinting dan meluruskannya.

Nourishing Scalp Treatment merawat kepangkal masalah dengan serum derma-available yang merangsangkan peredaran darah, melindungi dari serangan persekitaran dan menyediakan ramuan yang menyuburkan kulit kepala.

Hasilnya adalah rambut yang kuat dari dalam -keluar proses kimia, tahan pecah dan mengekalkan ketebalan, lantunan dan sinar berkilau.
Rambut sihat berkilat bermula dari akar yang sihat

 1. Terbukti mengurangkan rambut  gugur sewaktu bersikat dan ketebalan semulajadi dan kuat apabila digunakan.
 2. Mengandungi kompleks eksklusif yang amat derma-tersedia yang diperolehi secara semulajadi di dalam bentuk rawatan yang kuat untuk membantu rambut sihat tumbuh.
 3. Formula tanpa bilasan cukup lembut untuk digunakan setiap hari bagi manfaat yang segera dengan hasil yang meningkat.
 4. Diserap dengan segera dan tidak berminyak
 5. Bersih, bauan botani, tiada haruman tambahan.
 6. Keseimbangan PH dan selamat untuk semua jenis rambut, walaupun di perm atau diwarna.


Sila Hubungi:
Pengedar Pasir Gudang : Amy Munirah 
Contact No | Sms | Whatsapp : 017 - 7697364
 Shaklee Independent Distributor : ID No. : 930991  
 Facebook | Instagram : Amy Munirah
Email : Leowills@hotmail.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI
“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Keahlian seumur hidup Hanya Online sahaja dan nikmati penjimatan harga sehingga 25%, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook 

0 comments: