Cara Rawat Rambut Rosak dan Kering | ProSante

       
Mewarna Ranbut
Sebagaimana kita memotong, mewarna dan mendandannya, rambut kita mencerminkan mood kita, aktivitidan sentiasa berevolusi tentang diri kita. Lelaki, seperti juga wanita, mengalami kerosakkan rambut. Manakala 50% dari lelaki akan menagalami masalah berkaitan penipisan rambut dalam hidup mereka, 40% wanita juga akan mengalami tanda ketara masalah berkaitan penipisan rambut pada umur 35 tahun. Rambut setiap orang juga akan sentiasa mengalami kerosakkan disebabkan oleh diet yang tidak baik, kurang nutrisi, proses kimia(mewarna,proses kerinting dan meluruskan rambut), penggayaan (alat pengering rambut dan pengkerinting) di tambah pula dengan stress kehidupan yang meningkat dan kekangan masa.


Yang mana satukah rambut anda?


Akhirnya, ProSante dari Shaklee memberikan penyelesaian kepada 2 masalah biasa rambut (kerosakan dan penipisan yang berkaitan).


Untuk jangka masa hampir setengah abad, Shaklee telah menerajui dunia saintifik dalam memahami bagaimana untuk menyuburkan tubuh dan kulit kita. Kini kepakaran yang tiada bandingannya telah diaplikasikan kepadd penjagaan rambut, dengan satu pendekatan yang eksklusif dan semulajadi, untuk menangani punca masalah rambut kulit kepala.


Ujian klinikal yang semakin meluas telah menunjukkan sistem penjagaan rambut ProSante secara semulajadi mengurangkan kehilangan rambut sewaktu bersikat, meningkatkan ketebalan, dan mengurangkan kerosakkan untuk semua jenis rambut. Sistem ProSante tidak menanggalkan atau mengeringkan rambut anda dan sebenarnya membantu rambut mengekalkan kelembapan dan melawan kerosakkan. Keputusannya adalah rambut yang menawan, berseri, yang tampak dan rasa sesihat yang mungkin.

      
                          
Set Rambut ProSante ShakleePengedar Shaklee : Amy Munirah 
Contact No | Sms | Whatsapp : 017 - 7697364

Shaklee Independent Distributor : ID No. : 930991  
Facebook | Instagram : Amy Munirah
Email : Leowills@hotmail.comDAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI & JIMAT ~25%

Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Keahlian seumur hidup dan layak menikmati penjimatan hebat sehingga 25% setiap pembeliaan. Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook


 Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit”Saya adalah pengedar sah Shaklee di kawasan Pasir Gudang Johor. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh dunia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya.

0 comments: