Shampoo Rambut Elak Rambut Jadi Kering Purifying Shampoo | Purifying Shampoo

Purifying Shampoo, 

Tanpa ramuan yang mengering atau menanggalkan, Revitalizing Shampoo yang patent-pending menyediakan pembersihan yang lembut, tetap, sementara Purifying Shampoo menghapuskan minyak, produk pendandan dan menghapuskan pencemaran.

Gabungkan 2 jenis shampoo unik ini mengikut jadual anda menawarkan cara revolusiner untuk megekalkan rambut yang sihat optimum dan responsif.

Kotoran yang dikumpulkan oleh rambut akan merosakkan struktur rambut dan meningkatkan stress pada setiap helai apabila ia kusut masai. Pembentukan kotoran dan produk dandanan mempercepatkan kerosakkan. Hasilnya menjadikan rambut lemah dan lesu, tidak bermaya dan sukar diurus. Malangnya kebanyakkan shampoo mendatangkan lebih mudarat dari kebaikan kerana mereka berulang kali menanggalkan minyak-minyak  penting mengasari permukaan rambut melunturkan bilah rambut dari kekuatan dan kecergasannya.

Sebab itulah kedua-dua Shampoo ProSante TIDAK mengandungi ramuan kimia yang kasar seperti DEA dan SLS, dan mereka ADA memberi manfaat unik dan eksklusif apabila digunakan sebagai satu pasukan.

Untuk Pembersihan Secara Mendalam Disamping Melindungi Kelembapan Asli:

Purifying Shampoo
Membersih dengan lengkap, mendalam untuk menghapuskan kotoran dan pembentukan minyak tanpa meninggalkan rambut atau kulit kepala atau melunturkan warna rambut, setiap kegunaan akan membuatkan rambut:
  • Penjelasan - Membebaskan rambut dari sebum yang terkumpul, pencemaran persekitaran, dan timbunan produk dandanan. Mengembalikan sinaran dan menyerlahkan tekstur asli rambut.
  • Volumized - Keseimbangan PH balanced untuk melindungi kutikel rambut dan menjamin  body, lift dan kilau.
  • De-Stressed Menangani cabaran alam sekitar dengan melindungi kelembapan dan imbangan 
Sila Hubungi untuk pembelian jika anda berminat:
Pengedar Pasir Gudang : Amy Munirah 
Contact No | Sms | Whatsapp : 017 - 7697364
 Shaklee Independent Distributor : ID No. : 930991  
 Facebook | Instagram : Amy Munirah
Email : Leowills@hotmail.com


DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI & JIMAT 25%!!!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Keahlian seumur hidup Hanya Online sahaja dan nikmati penjimatan harga sehingga 25%, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook 
Post a Comment