Rahsia mudah berhenti merokok


Merokok itu merbahaya! 


Sekali dah merokok mesti nak merokok lagi...wah harini kita cerita pasal merokok pulak ye. Rasanya sangat ramai perokok diluar sana tu yang teringin nak berhenti merokok kan? memang sangat bagus niat tu... dan rasanya masing - masing dah tahu keburukan merokok tu. Tiada satu pun kebaikan yang ada pada rokok...tapi itulah tabiat yang paling susah untuk ditinggalkan oleh sang perokok...



Okey saya nak share cerita video orang yang pernah menjadi perokok tegar suatu ketika dahulu kini sudah berjaya berhenti dari menghisap rokok buat selama-lamanya...! bestkan?



Jom tengok video ni...


BERHENTI MEROKOK SELEPAS 14 TAHUN!
        
Anda perokok tegar? Rasa sangat susah untuk berhenti merokok? Ini cara paling selamat & mudah untuk berhenti merokok untuk selama-lamanya...


Rahsia berhenti merokok dengan VIVIX!


Mari kita lihat apa kah itu VIVIX ?

1. Kerosakan DNA
Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pangkalan data genetik, menghasilkan satu kesilapan yang akan mengganggu fungsi sel. Ramuan Vivix Shaklee dirumus khas untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA.

2. Pengawalan genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan umur pada peringkat sel. Di dalam satu penemuan, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix Shaklee mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada peringkat sel.

3. Pengeluaran tenaga yang menurun oleh sel
Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang tubuh badan kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix Shaklee menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4. Penimbunan protein AGE
Penimbunan berlebihan protein AGE (advanced glycation end) boleh menyebabkan kerosakan pada peringkat sel yang akan mengganggu fungsi sel. Ramuan Vivix Shaklee adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) yang berfungsi untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Selain daripada memberi impak positif bagi empat mekanisma penting di atas, Vivix Shaklee turut membantu:

° Memelihara kesihatan jantung.
° Memelihara kesihatan otak.
° Memelihara kesihatan sistem imun.
° Memelihara kesihatan sendi.
° Perlindungan antioksidan.
° Peningkatan tenaga pada peringkat sel.
° Kesihatan dan kesejahteraan umum.

MANFAAT DAN KEBAIKAN VIVIX SHAKLEE

Pengambilan satu sudu teh Vivix Shaklee setiap hari dapat membantu:

° Merendahkan tekanan darah.
° Mengurangkan arthritis.
° Mengurangkan rambut beruban dan gugur.
° Meningkatkan tenaga.
° Meningkatkan daya ingatan.
° Melegakan alergi dan asma.
° Meningkatkan keinginan seks.
° Anti inflamasi (mengurangkan radang).
° Memperbaiki mutasi sel.
° Meningkatkan pengeluaran sperma.
° Menghalang pembentukan tumor.
° Mengurangkan pigmentasi.
° Menstabilkan perasaan (anti depresi)
° Menghalang terjadinya Alzheimer.
° Mengurangkan kedut halus.
° Mengawal selia hormon estrogen.
° Mencegah masalah prostat.
° Anti kanser (antioksidan).
° Mengawal selia insulin.
° Memperbaiki kualiti tidur.
° Merendahkan tahap kolesterol.
° Memperbaiki tekstur kulit.
° Menguatkan tulang.
° Mengurangkan tanda-tanda penuaan.
° Mengawal sekia kepekatan darah.
° Melambatkan penuaan.
° Mengurangkan glaukoma.

VIVIX - Tonik Ajaib

Pastinya selepas anda menggunakan VIVIX anda akan dapat melihat dan merasai kesan perubahan yang sangat drastik terutamanya keinginan untuk merokok sudah mula berkurangan, kesihatan tubuh badan anda berada dalam keadaan yang amat baik sekali. Anda akan mula merasai kesan perubahan yang ajaib pada kulit wajah anda ini kerana fungsi VIVIX yang akan mengembalikan kulit wajah anda menjadi lebih muda dan berseri-seri. Kesimpulannya anda tidak akan sesekali rugi dan akan sangat bersyukur kerana hanya dengan VIVIX anda akan merasai perubahan hebat dalam diri anda.

Bagaimana untuk mendapatkan VIVIX?

Sila hubungi Amy munirah 017-7697364 untuk sebarang pembelian. Penghantaran seluruh dunia.
Post a Comment